HomeFeaturedFocusO valiza inteligenta pentru calatorii moderni: COWAROBOT R1, prima valiza robot

O valiza inteligenta pentru calatorii moderni: COWAROBOT R1, prima valiza robot

cowabot

Pentru toți cei ce călătoresc mult în interes de serviciu și care au nevoie de o valiză încăpătoare, ușor de luat în cabină, am o propunere interesantă: COWAROBOT R1, prima valiză robot. Ea poate să se deplaseze singură, urmărind îndeaproape posesorul, are GPS încorporat, opțiune inteligentă de blocare și peste toate astea, e și un hub USB prin care ne putem încărca gadget-urile.

V-am trezit atenția? Cred și eu. Cine a zburat mult în interes de serviciu știe cât de utilă ar fi o astfel de valiză, pe care să nu mai trebuiască să o împingi tu prin aeroport, ea urmărindu-te singură. Uitați despre ce vorbesc:

Se pare că Cowarabot R1 face toate astea, fiind în momentul de față prima valiză robot autonomă. E un termen pretențios, dar descrie destul de bine funcțiile valizei: e capabilă să te urmărească (bine, nu pe tine direct ci pe brățara inteligentă pe care o ai la mână) pe trasee relativ drepte și fără multe obstacole, sistemul de navigație bazat pe preluarea datelor de la sonarele montate pe mâner, fiind capabil să se descurce binișor în condiții normale, având chiar posibilitatea de a ocoli obstacole.

Recunosc că m-a prins ideea și o să urmăresc evoluția proiectului pe Indiegogo, pentru că la 429 USD o astfel de valiză e atractivă.

Ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep