HomeFeaturedFocusProtectie cu STIL pentru Samsung Galaxy S7

Protectie cu STIL pentru Samsung Galaxy S7

IMG_20160826_175605

Mă refer la STI:L MIND, brand-ul de lux de soluții de protecție pentru telefoane smart al producătorului coreean Newvit. Din calitatea de distribuitor oficial în România, MobileDirect a răspuns prompt cererii mele de soluții de protecție pentru Samsung Galaxy S7, telefonul cu care m-am ales în urma unei oferte de fidelizare din partea Vodafone și care, în ciuda imaginii sale de flagship are câteva lipsuri importante care vor face cu siguranță subiectul unui material viitor.

IMG_20160826_175633

Însă acum discutăm despre husele STI:L MIND pentru acest smartphone, o mică parte din marea gamă de soluții de protecție, huse și carcase pentru Samsung Galaxy S7 pe care le oferă MobileDirect.ro. Se disting printr-o construcție destul de atentă, prin logo-ul plasat atât în partea din spate, cât și cel mult mai finuț, poziționat pe muchia husei, în partea de sus, dar mai ales prin materialele de calitate, care practic fac diferența între o husă ieftină și una premium. Chiar și acum, la o lună de utilizare, modelul pe care l-am ales este practic turnat pe telefon, fără nicio urmă de lărgire, așa cum se întâmplă în cazul huselor siliconate ieftine.

IMG_20160826_175833

Modelul preferat este unul dintr-un plastic transparent, care lasă să se vadă culoarea aurie a telefonului (nu am avut altă opțiune în afară de negru și nu mai îmi plac telefoanele negre) și care completează fericit această versiune de culoare prin insertul auriu de pe muchie. Deși ca aspect seamănă extrem de mult cu husele standard din silicon, materialul este mult mai rezistent și, ceea ce îmi place cel mai mult, se mulează mult mai bine pe forma telefonului. Cine a folosit o husă standard din silicon transparent (sau chiar de diferite culori) știe că după o perioadă aceasta se lărgește, lăsând praful și alte impurități, scame sau mizerii să intre între telefon și husă, stricând practic aspectul acestuia. Nu este cazul modelului de STI:L MIND preferat de mine. În plus, dat fiind că o folosesc deja de o perioadă destul de lungă, pot spune că nu există niciun pericol de zgâriere, mătuire sau îngălbenire a materialului, așa cum se întâmplă de multe ori cu produsele mai ieftine.

IMG_20160826_175744

IMG_20160826_175704

Am mai remarcat un model construit din două straturi, suprapuse pentru a forma un fel de zăbrele de protecție pentru partea din spate a telefonului, unul negru și altul tot auriu, care arăta destul de bine în combinație cu culoarea aurie a terminalului. Poate puțin cam prea sclipitor pentru gusturile mele, însă destul de interesant din punctul de vedere al construcției.

IMG_20160826_180243_2

IMG_20160826_180257

Evident, există multe alte versiuni, alegerea vă aparține, oferta pe site-ul MobileDirect.ro este extrem de generoasă pentru orice telefon mobil, nu doar pentru Galaxy S7. Eu am mai remarcat două modele cu o textură interesantă pe partea din spate, identice, una de culoare aurie, cealaltă, în varianta argintiu-albăstruie. Ambele se remarcă prin construcția în două straturi, cu exteriorul de care vorbeam mai sus și cu o parte interioară dintr-un cauciuc negru, personalizat cu logo-ul producătorului, care se mulează foarte bine pe forma telefonului.

IMG_20160827_124931

IMG_20160827_125000

Ceea ce trebuie reținut este că, indiferent de modelul telefonului, s-ar putea ca o alegere premium, chiar dacă atrage un cost ceva mai mare, să fie mult mai sănătoasă și mai fericită decât variantele standard, mai ieftine. STI:L MIND este cu siguranță un nume care propune produse de lux, iar protecția sporită a aparatului și aspectul fizic mult mai îngrijit, chiar și după trecerea timpului, sunt argumentele verificate ale acestui brand.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep