HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab A (2016), o tableta orientata inspre productivitate

Samsung Galaxy Tab A (2016), o tableta orientata inspre productivitate

samsung-galaxy-tab-a-s-pen

Cam înspre acest tip de utilizare conduce S Pen-ul cu care vine echipat această reiterare pentru 2016 a unui produs de generație mai veche. Însă, în mod evident, asta nu înseamnă că cei care consumă conținut multimedia nu se pot bucura și ei de avantajele acestui produs, mai ales că vine cu un display de 10,1 inchi. Configurația propusă este una mid-range (chiar înspre high-end pentru zona de tablete, aș îndrăzni să spun). O să o trecem foarte rapid în revistă.

Samsung Galaxy Tab A (2016) propune, așa cum spuneam, un display de 10,1 inchi, cu rezoluție full HD. În spatele său ticăie un chipset Exynos 7870 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, însă prin intermediul microSD-ului se mai pot afăuga încă 256 GB. Camera foto principală, cea de pe spatele tabletei, are un senzor de 8 megapixeli, cea frontală este echipată cu un senzor de 2 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 7300 mAh. În mod aproape evident, există suport pentru conectivitate 4G LTE. S Pen-ul inclus atrage după sine și o serie de aplicații dedicate, iar sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow.

Din punctul de vedere al prețului, avem deocamdată doar informații legate de prețul valabil pentru țara natală, Coreea de Sud, acolo unde tableta noastră costă aproximativ 440 dolari. Destul de sus, mai ales că până în Europa acest preț va mai cunoaște în mod clar unele creșteri semnificative.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep