HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga o tableta Overmax BaseCore 7!

CONCURS: Castiga o tableta Overmax BaseCore 7!

overmax basecore 7

UPDATE: Câștigatorul (sau mai degrabă câștigatoarea) concursului nostru, al cărui premiu este o tabletă Overmax BaseCore 7, desemnat în urma tragerii la sorți, este… ta-na-na-naaaaa… tensiune maxima… utilizatorul care a intrat în concurs cu numele de Roxana V. Persoana în cauză este rugată ca, în decurs de o săptămână (până pe 22 octombrie 2013), să ne trimită un email, pe adresa cristi @ mobzine . ro, obligatoriu de pe adresa de mail folosită pentru a comenta la articol, pentru a putea fi validată. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vom reveni cu o altă extragere.

V-am promis un nou concurs și iată că ne ținem de promisiune. De această dată premiul oferit este o tabletă Overmax BaseCore 7. Foarte pe scurt, ecran de 7 inchi, procesor dual-core de 1,5 GHz, memorie internă de 8 GB și memorie RAM de 1 GB.

Concursul nostru este deschis tuturor celor care ne oferă, printr-un comentariu la articolul de față, răspuns la întrebarea: Care dimensiune de tabletă o preferați? De 7-8 inchi, sau de 10+ inchi? Mobilitate și autonomie, sau dimensiune? De asemenea, toți participanți trebuie să se regăsească printre fanii paginilor de Facebook ale Mobzine România și Overmax România.

Perioada de derulare a concursului este 13 septembrie 2013 – 12 octombrie 2013 (ora 23.59). Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat până pe 16 octombrie pe www.mobzine.ro. Mult succes!

666 COMENTARII

  1. Prefer tableta de 10 inchi , are si autonomie , are si fiabilitate si inlocuieste si laptopul , nu !

  2. Mi-ar placea o tableta cu dimensiunea de 7 inch, iar mobilitatea si autonomia sunt foarte importante.

  3. Mobilitatea și autonomia sunt cele mai importante, o diagonala de 7-8 inchi e mai mult decat suficienta.

  4. AS PREFERA UNA CU DIAGONALA MAI MICA SI SA TINA BATERIA MAI MULT.ASTA NE DORIM CU TOTII,NU?SA NU SE STINGA TABLETA IN MIJLOCUL UNUI JOC…

  5. prefer tableta de 7-8 inch deoarece stiu ca face cam acelasi lucru cu una de 10 inch, dar este mai usoara, mai mica si deci mai usor de transportat.

  6. prefer o tableta cat mai mare, de 10, deoarece nu ma deplasez foarte mult si pot vedea mult mai bine la una mai mare, de asemenea nu ma intereseaza foarte mult autonomia, cat claritatea imaginii si dimensiunea ei.

  7. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine, deci o tableta de 7-8 inchi este mult prea perfecta pentru mine.

  8. Personal as alege o tableta de 7-8 inchi deoarece am nevoie sa aiba dimensiuni reduse, pentru momentele cand nu sunt la birou, in fata calculatorului dar trebuie sa ma conectez la email. Sa fie usoara si micuta, usor de transportat.

  9. Tableta de 7 inch pt o mai buna mobilitate! de fapt orice tablet este buna, doar sa o ai! 🙂

  10. As prefera o tableta de 7 inch. Eu zic ca este cea mai buna ca si dimensiune, foarte usor de manevrat. in ceea ce priveste autonomia, stim foarte bine ca cu cat are performante mai mari, cu atat bateria tine mai putin. Totusi tehnologia a avansat si exista device-uri cu o autonmie destul de mare.

  11. Tableta de 10 inchi are de toate, dar darul pe care il veti oferi dv. (tableta de 7 inchi) e de preferat!

  12. Preferinta mea : tableta de 10 inchi pentru dimensiune, avand berechet si mobilitate, si autonomie.

  13. o tableta de 7 inch ar fi super utila pentru a ar fi mai usor de purtat cu tine si ar trebui sa tina si mai mult timp incarcata.

  14. as prefera una de 8 inch pentru a fi cam la mijlocul din mobilitate si autonomie, nu ar fi nici foarte mare, si ar tine mai mult decat una de 10 inch.

  15. as prefera de 10 inch,ca pana la urma vorba aia ” ori suntem golani,ori nu mai suntem” :))))

  16. Nu am o tableta si nu stiu care ar fi mai buna, nu le-am testat! Insa, personal, consider ca pentru orice beneficiar: mobilitatea, dimensiunea si eficienta in operare sunt importante. De exemplu, pentru mine, conteaza in plus si designul unui produs. Acum, desigur, depinde si de scopul pentru care beneficiarul face o astfel de achizitie. Pentru unii poate fi un moft iar pentru altii o utilitate.

    By the way: Nu am pagina pe Facebook insa am una pe Linkedln! 🙂

  17. Ecranul sa fie un pic mai mare decat la telefonul mobil. 7 inch este perfect!
    Mobilitate si autonomie! Cat mai mare autonomie!

  18. prefer o tableta de 7 inch pentru mobilitate si pentru o autonomie mai de o durata mai mare de timp.

  19. 7 inch este optim!
    Dimensiunea trebuie să fie redusă încât să încapă în orice geantă.

  20. 7-8 inch este ideal pentru esenţial 🙂
    Mobilitatea sporită şi autonomie… cât se poate!

  21. Ca dimensiunea ecranului as prefera de 7-8″deoarece pentru mine este suficient si as alege mobilitate.

  22. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine, deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta!

  23. Cred ca o tableta intre 7 si 8 e numai buna,de la 10 in sus parca devine incomoda,desi se vede mai bine

  24. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine asa ca o tableta de 7-8 inchi este perfecta.

  25. Prefer o tableta cu dimensiunea de 7-8 ” , deoarece are o autonomie ridicata si o pot folosi oriunde ma aflu.

  26. o prefer pe cea de 10 inch, e cea mai buna varianta pentru mine, nu-mi plac tabletele cu diagonale mici…nu vreau sa aud de mobilitate sau autonomie, nu e genul meu.

  27. Prefer o tableta de 7-8 inch pt ca ofera autonomie sporita datorita faptului ca ecranul nu consuma asa mult.

  28. Prefer dimensiunea de 7-8 inchi deoarece mobilitatea și autonomia unei tablete m-ar ajuta foarte mult la servici.

  29. Autonomia si fiabilitatea sunt doua dintre cele mai importante aspecte ale unui lucru pe care fiecare om si-l doreste atunci cand achizitioneaza un produs, consider ca tableta de 7 sau 8 inchi este deajuns pentru orice doritor.

  30. 7 sau 8 inch maximum, deoarece este mai usor de transportat si ofera si o autonomie sporita datorita faptului ca ecranul nu consuma asa mult.

  31. Pentru mine o tableta care sa ma multumeasca ar fi una care sa aiba 10 inchi si cu o autonomie cat mai mare.

  32. Imi place o tableta de 7-8 inchi pentru ca este mai mica, iar autonomia este cel mai important la un dispozitiv.

  33. Imi plac tabletele de 7-8″ pentru mobilitate, portabilitate si autonomie, sper ca de aceasta data zeita Fortuna sa-mi surada si prima tabletă Overmax BaseCore 7 sa ajunga la Craiova, multumesc. 🙂

  34. Prefer o diagonala de 10+ inchi pentru o tableta, indiferent ca e vorba de o utilizare in modul portret sau landscape, dimensiunea afisajului este importanta.

  35. Prefer o tableta de 10+ inch. Pentru o exploatare facila, consider dimensiunea ca fiind o caracteristica esentiala.

  36. Mi-ar placea de 10″, pentru o dimensiune mai generoasa a ecranului, astfel incat experienta navigarii pe Internet, a vizionarii de clipuri video sa fie superioara.

  37. Pentru mine dimensiunea nu este atat de importanta,dar pentru ca am nevoie de o tableta robusta,usor de transportat si cu o autonomi buna as alege-o pe cea de 7 inch

  38. Prefer o tableta de 7-8 inchi pentru ca, in unele cazuri mobilitatea este mai importanta, ecranul fiind destul de mare chiar si asa, iar cand sunt pe drum, e mai usor sa transport o tableta relativ de marimea unui smartphone, dar cu putere si autonomie mai mari, decat o tableta cu putere, dar fara autonomie si mobilitate. Cred ca tableta Overmax BaseCore7 se ridica la cele mai mari asteptari din toate punctele de vedere, deoarece are autonomie, calitate si putere ridicate !

  39. Prefer 10 inch doar pentru faptul ca au o autonomie mai mare(cele care au o baterie mai zdravana), nefiind obligat sa umblu cu incarcatoru dupa mine peste tot pe unde ma duc.

  40. prefer o tableta de 8 inchi, intrucat mobilitatea si mai ales autonomia sunt punctele forte ale acestui tip de produs

  41. Eu una prefer ca tableta sa fie de 10” ca sa pot vedea filme, sa ma uit la tv online, imagini, jocuri, sa citesc online, etc. Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care prefer tableta de 10 ” in locul celei de 7 sau 8”
    User FB: Onet Daniela Carmen

  42. Prefer 7′ pentru ca este mai comod pentru uzul zilnic. Mobilitate si autonomie pentru a fi sigur ca nu te lasa bateria atunci cand ai nevoie cel mai mult.

  43. Prefer diagonala de 10″ celei de doar 7″ datorita vizibilitatii mai bune in cazul vizionarii filmelor, rularii jocurilor si navigarii pe internet. Diagonala mare, de 10″ este insotita si de un acumulator pe masura, deci mai mare capacitiv, in ciuda ideii preconcepute ca tabletele de 7″ au o autonomie mai mare datorita diagonalei mai mici.

  44. Prefer 7-8 inch pt. mobilitate, fiind un produs portabil, perfect pentru calatorie sau comfort, departe de birou sau de necesitatea de a cara 2-3Kg ale unui laptop.

  45. Am avut o tableta de 7 inchi, mi-a placut foarte mult, dimensiuni mici, oriunde mai mers in calatorii, sejururi, poze, filme, GPS, internet, emailuri, chat, usor de transportat, de utilizat, design si aplicati bune, autonomie si mobilitatea. Pentru toate aceste amitiri prefer o tableta de 7 inchi.

  46. Dimensiunea este mai importanta pentru mine mai ales ca este vorba despre o tableta deci prefer dimensiunea de 10″.

  47. Dimensiunea tabletei nu prea conteaza pt mine; prefer mobilitate si autonomie. Asadar mi-ar placea o tableta de 7-8″ cu o autonomie de 4 ore ca la un laptop. Destul cat sa ma pot juca, citi, sau viziona filme.

  48. Intre marime si autonomie cu mobilitate aleg pe cele din urma deoarece in prezent autonomia a bateriilor au un timp redus. Degeaba am o tableta mare si bateria nu ma ajuta decat cateva ore atunci cand nu am posibilitatea de a o conecta la incarcator. In concluzie mizez pe o tableta de 7-8 inch.

  49. Pentru mine este ideala tableta de 7″, pentru ca autonomia de lucru este foarte importanta, fiind des plecat de acasa o incarcare completa trebuie sa-mi asigure cat mai multe ore de lucru, vizionare, navigare pe internet.

  50. 7-8 inch este ideala pentru a o oferi drept cadou celor dragi, de asemenea este foarte practica si usor de utilizat in foarte multe imprejurari : pe strada, in parc, acasa, la birou si de ce nu chiar in excursii sau la iarba verde. 🙂

  51. 10+ este mai buna acasa, dar la drum ar fi buna una care incape intr-un buzunar mai mare . Si totusi cred ca as folosi-o mai mult acasa .

  52. Toti de aici spuneti de 7-8”pentru ca tableta cadou are 7”. Cand iei o tableta te gandesti la ceea ce vrei tu sa faci cu ea. Eu unul prefer sa fie de 10” ca sa poti vedea filme si sa te uiti la tv online mult mai bine si mai placut, chiar daca asta te costa o ora in minus la autonomie si ocupa in geanta 5-6 cm in plus.

  53. consider tableta ideala cea de 8′ care asigura si mobilitate,si autonomie si este ideala celor care o folosesc zilnic nu numai acasa dar si la servici,pentru un agent de vanzari este ideala.

  54. Autonomia si mobilitatea sunt cele mai importante caracteristici. Prefer tabletele de 7-8″ usor de transportat si manevrat.

  55. Prefer o tableta de calitate cum este Overmax BaseCore 7 de 7-8 inchi mobilitate sa navighezi fara griji

  56. Buna ziua! Eu prefer tableta de 7-8 inchi pentru ca imi este mai usor de transportat ori unde merg. Autonomia este un lucru foarte important pentru toata lumea, nu doar pentru mine.

  57. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  58. Eu prefer o tableta de 10+ inchi , nu cred ca e greu de transportat , si la o asa marime ai tot ce-ti trebuie la o tableta

  59. Mobilitate și autonomie sunt punctele forte ale unei tablete. Le prefer pe cele de 7-8″ ce-i micut e mai dragut.

  60. 7-8 inchi, in acest fel mobilitatea creste si timpul de viata al bateriei creste! Asa arata tableta perfecta in viziunea mea! 🙂

  61. As prefer o tablet de 7-8 inch, deoarece ar incapea foarte bine in geanta mea, pe langa cosmetic, portofel si multe altele.

  62. As prefera o tableta de 7-8 inch pentru ca ar incapea fara probleme in geanta mea. Autonomia si mobilitatea suntcele care conteaza.

  63. Prefer o tableta mai mica, de 7-8 inchi, decat una mare. E si usor de transportat si incape oriunde. De asemenea autonomia tabletei e cea mai importanta, dar nici mobilitatea nu se lasa mai prejos.

  64. sunt adept al unei tablete de 7 inchi pe motiv ca este foarte usor de purtat si manuit . orice alta dimensiune mai mare implica un consum mai mare deci o reducere semnificativa a autonomiei .

  65. Prefer o tableta de 7-8 inchi E de preferat o tableta mica care sa poata fi transportata usor . Cea mai importanta este autonomia acumulatorului ( sa nu stai mereu cu tableta in priza) si mobilitatea.

  66. Prefer tabletele de 7-8 inch, pe care le poti transporta si folosi oriunde cu usurinta. Cele de 10+ inch mi se par prea mari si in locul lor as alege un netbook.

  67. Prefer o tableta mai degraba de 7-8 inchi decat una de 10 pentru ca ofera portabilitate mai mare si cred eu ca pentru nevoile mele de acces rapid la internet si de cat mai mult timp online este mai utila. va multumesc

  68. O tableta de 7-8 inch e ideala, o dimensiune prea mare nu e practica. Deci, autonomie si mobilitate!

  69. prefer tableta de 7-8 inch pentru ca autonomia si mobilitatea sunt cele mai importante pentru mine

  70. o tableta de 7-8 inchi este perfecta.si a pleda pentru mobilitate si autonomie..cred ca ar fi mai utile acest caracteristici..

  71. prefer 7-8 inch, mareste autonomia acumulatorului(consum mai mic) si este mai recomandabil pentru mobilitate.

  72. de 10 inchi, categoric! pentru mobilitate, am telefonul, care este de dimensiuni mai mici. la o tableta ma intereseaza in primul rand dimensiunea display-ului, sa pot citi cu usurinta.

  73. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta.

  74. -o tableta de 7-8 inchi pentru ca este mai mica,
    -iar autonomia este cel mai important la un dispozitiv.

  75. consider ca cele mai mici ,respectiv 7-8″ ,sunt mai usor de transportat ,dar cele de 10 ” mi se par mult mai practice ,cel putin din punctul meu de vedere ….ideal ar fi de 10″ cu autonomie si mobilitate:) asadar,prefer de 10″.

  76. Prefer o tableta de 10+ inchi, chiar daca autonomia este mai mica. Cum putem cara dupa noi un laptop/notebook/ultrabook, asa putem lua si o tableta de dimensiuni mai mari. Cine vrea ecran mic mai bine foloseste un smartphone. Parerea mea.

  77. prefer o tableta de 7-8 inch deoarece dupa parerea mea e compromisul perfect intre autonomie si portabilitate.

  78. 7-8 inchi. e usor de transportat, am acces imediat si nu ocupa mult spatiu. de la 10 inchi incolo e ca si cum as avea laptop.

  79. In primul rand as alege autonomie si mobilitate, iar dimensiunea ecranului ar fi de preferat 7 sau 8 inci. Tableta cu ecran de 10 inci nu isi are rost, deoarece e voluminoasa si nu poate fi transportata cu usurinta.

  80. 10+ inchi, cu siguranta, poti vedea un film mult mai bine, ai usurinta mai mare de folosire a touch-ului, iar 3 -4 inchi in plus nu cred ca afecteaza prea mult mobilitatea.

  81. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta.Nu-mi place sa car lucruri mari, mai ales daca nu am nici masina personala Smile, si nici sa stau toata ziua cu el in priza ca se duce bateria repede. Deci pentru nevoile mele de chestii offcie e perfect

  82. Cred ca pentru mine conteaza mai mult mobilitatea si autonomia, ceea ce inseamna ca o tableta de 7-8 inchi este perfecta pentru nevoile mele.

  83. Care dimensiune de tabletă o preferați?
    10+ inchi
    Mobilitate și autonomie, sau dimensiune?
    Consider foarte importanta autonomia.

  84. Bineinteles ca autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea, insa daca as putea alege=> clar, 10 inch 🙂

  85. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante, deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta mai ales celor care trebuie sa se deplaseze des.

  86. autonomia si mobilitatea sunt cele mai importante caracteristici. Prefer tabletele de 7-8 inch usor de manevrat.

  87. Prefer o tableta cu ecran de 7-8 inchi pentru ca are o autonomie mai mare decat una cu ecran de 10+ inchi.

  88. Buna ziua!

    Prefer o tableta de 7 inchi deoarece consider ca autonomia si mobilitatea sunt mai importante decat dimensiunea mai mare a modelului de 10 inchi. In plus, am avut ocazia sa “butonez” modelul de 7 inchi si am ramas placut impresionat.

    Multumesc pentru timpul acordat si o zi frumoasa in continuare!

  89. As opta pentru tableta de 7-8 inch, pentru mobilitate si autonomie. Cu cat mai mic cu atat mai usor de transportat, folosit si autonomie a bateriei. Nu prefer sa pierd ziua tinandu-l in priza sau sa transport ceva voluminos. Felicitari pentru concurs si succes participantilor.

  90. Eu prefer tableta de 7-8 inchi pentru ca imi este mai usor de transportat. Autonomia este foarte importanta.

  91. Prefer o diagonala de 8-9inch pentru a o putea numi “portabila”.
    Prefer oricind mobilitate si autonomie in detrimentul unui 10+ la diagonala

  92. Prefer o tableta de 7-8 inch pentru autonomie si pentru ca incape in buzunarul sacoului si una de 10+ pentru acasa.

  93. Autonomia si mobilitatea sunt foarte importante pentru mine . As prefera o tableta de 8 sau chiar de 10 inch.

  94. Intre marime si autonomie/mobilitate aleg pe cele din urma deoarece in prezent tehnologia ofera un timp redus de autonomie a bateriilor. Degeaba am o tableta mare si bateria nu ma ajuta decat cateva ore atunci cand nu am posibilitatea de a o conecta la incarcator. Avand in vedere cele expuse mizez pe o tableta de 7-8 inch. dar cu avantajul de a avea autonomie si implicit mobilitate. Salut cu aceasta ocazie toti concurentii si le urez succes!! De asemenea salut oranizatorii concursului! Sa auzim de bine!

  95. Eu prefer sa fie de 7-8 inchi deoarece mi se pare o marime potrivita care sa iti dea posibilitatea s-o ai in permanenta la tine si in acelasi timp sa ai si o autonomie rezonabila.

  96. Se stie ca in general fetelor le plac lucrurile din sfera tehnici in masuri cat mai mici. Prefer o tableta cu un ecran de 7 inch.

  97. Am invedere sa fie cat mai mic (atat cat sa si pot citi si accesa tot ce ma intereseaza) Un 7 inch este suficient pentru mine

  98. prefer 10+ inchi ,deasemenea daca ar fii sa aleg intre mobilitate si autonomie si dimensiune as alege mobilitate si automomie .

  99. 7 sau 8 inchi mi se pare numai bine. Consuma mai putin, tine bateria mai bine si o pot lua oricand oriunde 🙂

  100. De la o tableta ma astept sa fie cat mai mica. Cam 7-8 inch este masura ideala din punctul meu de vedere.

  101. Am testat o tableta de 10+ de la Samsung. Mi-a placut toate functiile ei. Mi s-a parut o invoatie destul de buna(are o mobilitate si autonomie buna). As fi bucuros daca as putea sa castig aceasta tableta chiar daca este de 7+. Ar fi prima pentru mine.:)

    O zi buna.

  102. Pentru mine,ar fi ideala o tableta cu 7-8 inchi. Apreciez mai mult autonomia si mobilitatea fata de dimensiune!!

  103. Pentru mine,sar fi ideala o tableta cu 7-8 inchi. Apreciez mai mult autonomia si mobilitatea fata de dimensiune!!

  104. Care dimensiune de tabletă o preferați?
    7-8 inchi, sunt mai okay pe partea de mobilitate. Totodata sunt mult mai usor de tinut in mana.

    Mobilitate și autonomie, sau dimensiune?
    Conteaza cel mai mult mobiliatatea si autonomia. Poti sa traiesti cu o tableta ce te tine 20h dar are 7 inchi, dar nu poti sa traiesti cu una de 10 inchi si cu o autonomoie de 6 ore.

  105. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  106. Prefer una de 7-8 inch, pentru ca mai importanta este autonomia si ce poate ea sa faca tableta ,decat dimensiunea ecranului.

  107. Consider ca 7-8 inch sunt de ajuns,iar mobilitatea si autonomia cu siguranta sunt mult mai importante pentru mine!

  108. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  109. Autonomia si mobilitatea sunt foarte importante,in schimb dimensiunea trece pe plan secund. Eu prefer o tableta 10+ inchi pentru a vedea filme, dar si una de 7-8 inch este foarte buna.

  110. Prefer dimensiunea mai mare de 10+ inchi, dar totusi mobilitatea și autonomia este pe primul loc si doar apoi dimensiunea.

  111. Imi place o tableta de 10 inchi pentru continut multimedia in special, iar cea de 8 inchi pentru office.

  112. O tableta de 7-8 inch este mult mai comod de folosit decat o tableta mai mare, insa eu prefer una de 10+ inch.

  113. Prefer varianta de 10 inchi dar bine structurata cu autonomia si procesorul, pentru o eficienta cat mai mare.

  114. As alege o varianta de 7-8 inchi, dimensiunile reduse ii cresc mobilitatea, o fac mai usor de transportat si bateria va tine mai mult.

  115. Prefer o tableta de 7-8 inchi deoarece autonomia si mobilitatea sunt mai importante decat dimensiunea si e ideala pentru necesitatiile mele.

  116. Prefer 7-8 inch. Tableta este un device bun pentru mobilitatea pe care o ofera, iar daca ajunge sa aiba 10+ inch pentru mine devine masiva, nu mai incape bine in rucsac, nu o mai poti tine asa bine intr-o singura mana, dar poti vedea mai bine un film de exemplu pe ea, insa filmele mai bine le vad la tv acasa sau pe calculator.

  117. Consider ca tabletele de 7-8 inch sunt mult mai usor de transportat si mult mai practice.De aceea le prefer pe acestea.

  118. Ideal ar fi mobilitate și autonomie cu un ecran de 10+ inchi, dar in cazul de fata prefer doar mobilitate și autonomie chiar daca dimensiunea ecranului e mai mica, 7-8 inchi, stim cu totii ca acum in orase sunt o multime de retele wifi si ca e frustrant sa nu le poti folosi din cauza “low battery”, nu?

  119. Dimensiunea de 7-8 inchie face atingerea sa fie foarte precisa. Ruleaza pe cel mai stabil si de incredere sistem Android. Functia Wifi permite cu usurinta conectarea la internet, si procesorul rapid 2×1.5 GHz permite o mai buna performanta.Da e vorba,chiar de tableta Overmax BaseCore 7,pe care vreau sa o am cu orice pret!

  120. in mod cert eu prefer sa fie de 7 inch..autonomia si mobilitatea conteaza decisiv..mai usor de transportat si de manevrat cand esti plecat intr-o deplasare

  121. Prefer o tableta de 10 inchi pentru ca pentru dimensiune mai mica, am un smartphone, iar daca ar fi sa aleg intre autonomie, mobilitate si dimensiune, as alege autonomia deoarece nu imi este de niciun folos o baterie care se descarca repede in activitatile mele.

  122. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  123. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  124. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta mai ales celor care trebuie sa se deplaseze dintr-un loc in altul.

  125. Prefer o tabletă de 7 inci, pentru simplul motiv că este mai uşor de introdus în orice geantă, gentişoară sau gentuţă (lucru crucial pentru o femeie), reuşind totodată să-mi ofere performanţa de care am nevoie!

  126. 1.Cred ca 8 înch mi ar conveni 2 .Aleg mobilitatea si autonomia ptr ca o pot purta cu mine mai ușor !,,

  127. 1.Prefer o tableta de 7-8 inchi;
    2.Aleg mobilitatea si autonomia
    O tableta de 7-8 inchi este perfecta pentru mine si dimensiunea mai putin conteaza.Mobilitatea si autonomia sunt esentiale.

  128. Prefer ca dimensiunea unei tablete sa fie de 10+ inch; consider ca dimensiunea conteaza mai mult decat autonomia.

  129. 7-8 inchi e mai mult decat suficent pentru mine personal pentru ca apreciez mobilitatea si autonomia , nu dimensiunea.

  130. desi am o cumparat o tableta pentru sotul meu de 10′ doar pentru ca era mai mare, acum prefer una de 7′, pare mai usor de transportat, mai ales pentru un copil caruia ii este mai greu de utilizat una asa mare.

  131. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  132. Prefer o tableta de 7-8 inch in locul celor de 10+?dar in schimb tin mult sa aiba mobilitate si autonomie,sa fiu linistitat oriunde ma duc,sa nu trebuiasca sa il tin mai mult in priza decat fara.

  133. Clar Mobilitatea și autonomia sunt pe primul plan. Dimensiunea perfecta pentru mine este de 7-8 inchi, dar ce mai conteaza ca este cu 2 in plus, atat timp cat cele 2 caracteristici sunt cele mai importante! 🙂

  134. autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine decat dimensiunea, deci prefer o tableta de 7 inchi.

  135. Pentru nevoile mele mi s-ar potrivi o tableta cu 7 inchi. Apreciez foarte mult autonomia si mobilitatea fata de dimensiune.

  136. Prefer o tableta de 7-8 inchi intrucat mobilitatea si autonomia sunt criteriile cele mai importante pt mine.Tableta ma poate insoti astfel oriunde,o pot folosi pt citit,muzica sau pot naviga pe internet in voie.

  137. Cea de 7-8 inch e perfecta, daca vreau mai mult, mai bine iau un lap, asta e si idea: mobilitate si autonomie la indemana.

  138. Buna! Eu prefer o tabletă de 7-8 inchi, dintre dimensiune şi mobilitate, autonomie eu aleg mobilitate şi autonomie, dimensiunea nu contează aşa mult.

  139. Prefer o tableta de 7 inch cu autonomie mare,3G,functie telefon,GPS si procesor quad core de 1,5 Ghz.

  140. 7 inch , iar mobilitatea si autonomia sunt factori determinanti din punctul meu de vedere pentru alegerea unei tablete! Deci , prefer o tableta de 7 inch si aleg autonomia si mobilitatea in detrimentul dimensiunii .

  141. Prefer pe cea de 10+ inchi pentru ca mai mica de atat se incadreaza in categoria telefoanelor si as avea doua device-uri aproape la fel..

  142. prefer tabletele de 7-8 inch sunt mult mai usor de purtat prin calatorii dar si prin oras pentru diverse task-uri, deasemenea mobilitatea si autonomia sunt factori importanti in alegerea unei tablete.

  143. Clar autonomia si mobilitatea sunt cele mai importante caracteristici. Prefer tabletele de 7-8 inch usor de transportat, manevrat.

  144. Aleg o tableta in primul rand dupa autonomie si apoi ecranul nu mai conteaza. Dar daca ar fi sa aleg numai dupa ecran as opta pt una de 7-8 inch

  145. Eu prefer una de 7-8 inch, pentru ca mai importanta pentru mine este autonomia si ce poate ea sa faca decat dimensiunea ecranului.

  146. Consider ca o tableta cu un display de 10.1 inch este tableta perfecta pentru orice activitate desfasurata,si in plus filmele se vad perfect pe o astfel de tableta:)

  147. Dimensiunea perfecta este cea de 7″.Este suficienta atat pentru jocuri, filme, cat si pentru browsing si lucru pe ea. Consider ca mai mult de 7, maxim 8 inch este deja prea mult. 10 inch sunt cat un netbook, singura deosebire este ca netbookul nu este atat de slim ca si o tableta.Cel mai mult conteaza mobilitatea si portabilitatea.Eu sincer am tinut in maini si tablete de 7, si tablete de 8 si tablete de 10″, iar daca cele de 7 inch imi “incapeau” perfect in maini, cele de 10 deja erau dificile uneori.Deci… pentru mine 7 inch sa fie!

  148. Salutare!
    O tableta de 7-8 inchi este foarte buna! Toate sunt importate autonomia, mobilitatea cat si dimensiunea.

  149. Care dimensiune de tabletă o preferați?
    7-8 inchi, sunt mai okay pe partea de mobilitate. Totodata sunt mult mai usor de tinut in mana.

    Mobilitate și autonomie, sau dimensiune?
    Conteaza cel mai mult mobiliatatea si autonomia. Poti sa traiesti cu o tableta ce te tine 20h dar are 7 inchi, dar nu poti sa traiesti cu una de 10 inchi si cu o autonomoie de 6 ore.

  150. Imi place o tableta de 7-8 inchi pentru ca este mai mica, iar autonomia este cel mai important la un dispozitiv.

  151. Autonomia si mobilitatea sunt foarte importante pentru mine, in schimb dimensiunea trece pe plan secund. Eu prefer o tableta 10+ inchi pentru a vedea filme, dar si una de 7-8 inch este foarte buna.

  152. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch deoarece dupa parerea mea e compromisul perfect intre autonomie si portabilitate.

  153. Buna ziua tuturor! Eu prefer tableta de 7-8 inchi pentru ca imi este mai usor de transportat cand merg prin vacante sau in alte deplasari. Autonomia presupun ca este un lucru foarte important pentru toata lumea nu doar pentru mine. Multumesc!

  154. Salut.personal prefer tableta de 10 inch.E singura tableta pe care am navigat si mi s-a parut ok.Nu zic ca produsul vostru de 7 inch nu mi-ar fi de folos.Astept cu nerabdare sa-l testez:) o zi buna.

  155. Clar autonomia si mobilitatea sunt cele mai importante caracteristici. Prefer tabletele de 7-8 inch usor de transportat, manevrat. Inca o data, treaba cu ” marimea nu conteaza” e valabila.

  156. Ca dimensiune prefer o tableta de 7-8 inch , iar autonomia si mobilitatea sunt mai importante decit dimensiunea.

  157. prefer 7-8 inchi ,deasemenea daca ar fii sa aleg intre mobilitate & autonomie si dimensiune as alege mobilitate & automomie .

  158. Autonomia si mobilitatea sunt mai importante pentru mine deci o tableta de 7-8 inchi este perfecta.Nu-mi place sa car lucruri mari, mai ales daca nu am nici masina personala Smile, si nici sa stau toata ziua cu el in priza ca se duce bateria repede. Deci pentru nevoile mele de chestii offcie e perfect

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep