HomeFeaturedFocusCum vi se pare noua campanie Vodafone?

Cum vi se pare noua campanie Vodafone?

image

În inbox am găsit un comunicat de presă în care Vodafone anunță că posesorii abonamentelor Mega nou încheiate sau prelungite pe doi ani au cu 50% mai multe beneficii. Nu cred că aș fi acordat prea mare atenție informației dacă nu vedeam și un link către un material de pe YouTube. Trebuie să recunosc că e interesant. Îl vedeți mai jos: ”Ai mai multă putere să te implici”.

Ce părere aveți? În ultima vreme am văzut că Vodafone încearcă să vină cu mesaje sociale bune, care să trezească un curent de acceptare în rândul utilizatorilor dincolo de ceea ce a fost acum (aproape) un an campania cu Cerebel adresată generației PRO.

Spotul TV al acestei campanii are un puternic mesaj social si reflecta modul in care s-au implicat oamenii, mai ales pe canalele de social media – Facebook, Twitter si bloguri – in cazul salvarii cailor salbatici de la Letea, in perioada mai-iunie 2011. La vremea aceea, sute de voci active din social media s-au implicat – de la un simplu „share” pana la articole, comentarii si post-uri fervente – in acest caz dramatic, ce urmarea salvarea cailor de la Letea de la moarte. Miscarea de salvare a inceput, atunci, pe Facebook si, in termen de cateva ore, cazul cailor salbatici din Delta Dunarii a devenit stire principala pe toate canalele de stiri din Romania, avand ecouri chiar si in presa internationala. Cei aproximativ 70 de cai salbatici au fost, pana la urma, salvati si datorita modului in care toti cei activi pe Facebook si pe bloguri au stiut sa ia atitudine si, impreuna, au reusit sa mobilizeze autoritatile si intreaga opinie publica.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. O „păcăleală”

    După ce am văzut campania, am căutat un abonament cu minute incluse. După aceea, am întrebat „şi am acces la facebook/twitter gratis?” Nu, ai nevoie de un alt abonament. „şi atuncea cum salvez caii din reclamă” vorbiţi la telefon. „bine, dar în reclamă apăreau twituri”. Nu are treabă reclama cu abonamentele selectate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep