HomeFeaturedFocusEvoluția smartphone-ului, by HTC: 1922 - 2015

Evoluția smartphone-ului, by HTC: 1922 – 2015

image

Pe blog-ul HTC a apărut un articol în care se prezintă vizual evoluția smartphone-ului (mai exact spus a telefonului) de la rădăcini (1922) până azi. Cred că oricine a folosit măcar o dată un telefon și a auzit de HTC, merită să vadă de unde s-a pornit, unde s-a ajuns și către ce se tinde.

În primul rând, pentru toți cei ce cred că HTC s-a născut odată cu Android și că succesul lor doar atunci a apărut, urmăriți istoricul: 1997, HTC a fost constituită ca și companie producătoare de aparate mobile.

Prin imaginile prezentate HTC a strecurat toate realizările sale, arătând cu degetul competiția atunci când a putut.

Smartphones are expected to eclipse PCs as the most common way to access the web next year, which is great because the PC would never fit in our pocket. Now, it’s time to take a look back at the evolution of smartphones; courtesy of the folks who brought you the world’s first Android and Windows phones.

Printre imaginile din grafic veți vedea și iPhone 5 făcut de Apple ca să prindă din urmă display-urile prezente deja pe Android.

Și totuși ceva nu e chiar adevărat. HTC vă invită să descoperiți singuri.

evolution-htc2

via HTC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Sper sa nu fie chiar asa de incuiati. Au si exemplul Nokia sub nas. Dar Nokia si HTC, pot prinde un tren numit Windows, cu care sa se mai apropie de Samsung 🙂

  2. HTC?! Astia au pierdut trenul acum doi ani de cand Samsung a vazut ca poate sa zburde in voie pe Android. Nimic nu mai opreste Samsung in suprematia pe piata Android. Poate doar propria lor prostie, daca dau drumul la un sistem de operare propriu.

  3. Cei de la HTC au meritul pionieratului in zona asta. Din pacate, au avut si perioade mai putin inspirate in istoria lor, si acest lucru cred ca i-a costat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep