AcasăFeaturedFocusOffice pentru iOS și Android mai aproape decât se credea

Office pentru iOS și Android mai aproape decât se credea

image

O scăpare masivă, confirmată și de theverge, după ce site-ul cehesc IHNED a publicat informația, spune că Microsoft are în lucru versiuni de Office pentru iOS și Android. Nu miră pe nimeni asta, decizia Microsoft de a intra puternic în zona platformelor mobile este evidentă pentru oricine a citit măcar o știre de IT în ultima perioadă.

Totul a plecat de la PM-ul Microsoft Petr Bobek din Cehia care a confirmat informația într-un eveniment de presă și că versiunile de Office pentru iOS și Android vor apărea în martie 2013. Acum nu se știe foarte exact ce aplicații din Office.

Deocamdată versiuni de OneNote și SkyDrive există pe acele două platforme. Aducerea Word, PowerPoint și Excel ar putea apărea ca și o mișcare firească. În același timp, toate aplicațiile Microsoft Office pot fi accesate online via Office Web Apps folosind orice browser ce știe HTML 5.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro