HomeFeaturedFocusTableta Microsoft Surface lansată oficial

Tableta Microsoft Surface lansată oficial

image

Odată cu prezentarea Windows 8 Microsoft a dat detalii suplimentare și despre tableta touch proprie, numită Surface RT, construită pe platforma ARM și motorizată de Windows RT. Cei ce au comandat deja Surface RT le vor primi începănd de astăzi.

Dintre toate aparatele Windows RT care vor veni odată cu lansarea de azi, Surface-ul Microsoft este cel de la care piața are cele mai mari așteptări. În prezentarea de ieri, Microsoft a reușit să atragă atenția într-un mod inteligent asupra câtorva elemente considerate cheie în tableta Surface cu Windows 8 RT.

Pe scurt, Surface este acea tabletă care rulează Windows peste 10 ore în continuu pe baterie, are Office preinstalat, are un excelent display, o construcție compactă (poate fi scăpată/trântită pe jos fără urmări), se poate completa cu o tastatură ce are în același timp și funcție de protecție a ecranului. Are o cameră web de calitate, un element de susținere care să îi permită să se sprijine pe suprafețe plane.

Am uitat ceva? Că rulează Windows RT am spus deja Smile. Se integrează cu platforma Xbox, primește conectarea majorității dispozitivelor de stocare clasice pe care le avem deja pe PC. Și multe altele.

Prețul Surface RT începe de la 499 USD în varianta de 32 GB și continuă cu 599 USD și 699 USD în funcție de capacitatea de stocare și accesorii. Se bate direct cu iPad-ul și nu cu produsele Android.

Abia aștept să pun mâna pe un Surface și să mă lămuresc dacă merită sau nu achiziția. Pentră că deși prezentarea Surface a fost extrem de interesantă, nu m-a convins 100% că merită.

Dacă și voi aveți dubii, priviți review-ul făcut de theverge. Și pe urmă alegeți. Termenul de livrare pentru SUA este de 1-2 săptămâni. În restul lumii stocul apare ca fiind epuizat.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

13 COMENTARII

  1. Surface marcheaza clar o noua borna in istoria tabletelor si va agita lucrurile pe aceasta piata.
    Sunt curios pe cand un “SurPhone” 🙂
    Ce zici Zsolt? Nokia cu Windows sau un telefon facut de Microsoft?

  2. Cred ca pana la Surface nu a existat o competitie directa si deschisa intre Microsoft si Apple. Sunt curios cum se va derula aceasta inclestare intre colosi.

  3. Nu stiam ca e fan Apple.
    Nu mi-a schimbat-o nici in bine nici in rau, m-a facut sa o astept cu o oarecar retinere. Din ce vazusem pana ieri imi placea foarte mult si-mi place, si chiar imi doresc sa fie un produs de top sa le fac in ciuda la prietenii cu android si apple :D.
    Imi pare rau ca nu am putut sa urmaresc toata prezentare surface de aseara. AU stiut sa o puna in valoare?

  4. Astept review facut de d-voastra, si pe mine ma tenteaza o achizitie de acest gen pentu a-mi inlocui batranul meu laptop.
    Cand ajunge in Romania ?

  5. La prezentarea de aseara cand a ridicat Ballmer Surface-ul ziceai ca parca e un produs din alta galaxie. Ecranul si calitatea lui erau cu 2 clase peste celalalte tablete. Calitativ cred ca e tot acolo ca si iPad.
    Insa are un atu important: Office.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep