HomeFeaturedFocusUn super site românesc: Freshome

Un super site românesc: Freshome

Una din aplicațiile pentru care am ajuns la concluzia că merită să ai un iPad în casă este agregatorul de știri Flipboard de pe iOS. Acum am ajuns să îl folosesc zilnic, inclusiv de pe Android, atunci când vreau să parcurg informațiile importante dintr-o zi. Pe secțiunea de IT mi-am setat singur feed-urile, în timp ce pe celelalte le-am luat așa cum erau prezentate fără să îmi bat capul. M-au atras în primul rând imaginile prezentate.

Așa am dat peste o secțiune Design & Architecture în care vin periodic poze cu diverse proiecte arhitecturale realizate sau doar în stadiu de draft. Pe multe dintre ele le-am publicat pe Twitter atunci când mi-au plăcut – de asta am tot fost întrebat dacă vreau să îmi remobilez casa :). Nu, nu mai vreau. Îmi place doar să văd ce au mai făcut alții. Să ne mai destindem puțin mintea. Am tot vrut să scriu despre site și am amânat.

De când mă joc cu tablete Windows 8 (RT) am căutat soluții similare Fliboard pentru parcurgerea de știri. Cred că am schimbat până acum vreo 10 produse, niciunul nefiind măcar apropiat de Flipboard. La ce m-am oprit acum este News Bento, care preia și el în mod automat feed-uri despre Freshome. Vedeți mai jos despre ce vorbesc:

 

Ce e așa de diferit la acest site? El prezintă diferite proiecte arhitecturale într-o manieră atractivă, ușor de parcurs. Și aparține unui român și îi aduce foarte mulți bani. Încă un exemplu că se poate să ai un loc de muncă fain și în România, care să îți aducă și mulți bani :).

Apropo, puteți urmări și contul de Twitter: https://twitter.com/freshome

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep