HomeFeaturedFocusGoogle Earth 7: ghid și imagini 3D

Google Earth 7: ghid și imagini 3D

image

De pe blogul Google Maps aflăm că s-a lansat versiunea 7 a platformei Google Earth de desktop ce a primit suport pentru randarea orașelor în 3D și opțiunea Tour Guide ce face mai facilă explorarea locurilor interesante de pe planetă. Mai mult de 11000 de locuri interesante din lumea largă beneficiază de opțiunea de tour virtual.

Se vrea a fi un expert local ce vine să propună locuri interesante de explorat, în apropiere de locația curentă. Cam oriunde te găsești pe harta virtuală propusă de Google Earth, într-o bară poziționată în partea de jos primești sugestii legate de locurile interesante. Dai clic pe ele și turul virtual începe automat, imaginile Google Earth prezentându-se animat ca și cum ai fi într-un avion și parcurgi un traseu aerian. Elemente interesante trase din Wikipedia sunt automat integrate în aceste prezentări.

Câteva din orașele ce au primit imagini noi în Google Earth sunt: Boulder, Boston, Charlotte, Denver, Lawrence, Long Beach, Los Angeles, Portland, San Antonio, San Diego, Santa Cruz, Seattle, Tampa, Tucson, Rome și zona San Francisco Bay Area, plus Avignon, France; Austin, Texas; Munich, Germania; Phoenix, Arizona; și Mannheim, Germania.

E o experiență plăcută să stai în fața calculatorului și să parcurgi virtual o sumedenie de puncte de interes. De câte ori mi-am pregătit concediile am apelat la Google Earth și Street View ca să mă documentez.

Parcă totuși e mai fain să rememorezi locurile pe care le-ai văzut, folosind tururile virtuale din Google Earth. Spre exemplu, mi-a plăcut să revăd Sydney, orașul în care am fost în vara asta:45

image

Download Google Earth 7 și ar fi indicat să mai vizitați din când în când și pagina Google Earth pentru tips and tricks.

Recomandarea mea: folosiți Google Earth 7 conectat la un monitor mare sau un TV HD. Experiența virtuală e mai intensă și mai plăcută.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep