HomeMobileiOSiPad mini vs Nexus 7: crash test

iPad mini vs Nexus 7: crash test

image

Treaba asta cu comparațiile dintre două produse ce implică distrugerea lor începe să fie un trend: îl luăm pe ala care rezistă mai mult? În niciun caz. Îl luăm pe ăla care ne place cel mai mult.

Vin să întreb: de ce? Îți iei un produs ca să dai cu el de ciment și să îl faci praf, laudându-te apoi prietenilor ce alegere deșteaptă ai făcut?

Nu am fost niciodată de acord cu astfel de teste și mai ales cu tot show-ul din jurul unor astfel de materiale. Băieții de la SuareTrade revin cu o comparație inedită: Nexus 7 vs iPad mini într-o confruntare direct cu … cimentul.

Din nou, produsele Apple ies câștigătoare – dacă vă aduceți aminte de testul prezentat aici scenariile nu au fost chiar identice, permițând iPhone-ului să scape cu mai puține probleme.

iPad mini iese cu sticla aproape curată din întâlnirea dură cu cimentul. nexus 7 e mai puțin norocos la căzătura pe o parte. Cum spuneam, nu mă miră. Situația se inversează la ciocnirea completă a sitclei cu cimentul.

Urmează testul de supraviețuire în apă: că mai contează dacă tableta mai funcționează 1 minut sau 3 minute, după ce a căzur în apă. Chiar mi se pare irelevant și făcut doar pentru tagma de utilizatori care nu își vor lua niciodată astfel de produse, dar vor comenta despre ele ori de câte ori vor avea ocazia.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep