HomeFeaturedFocusMarii angajatori din IT&C fac recrutari

Marii angajatori din IT&C fac recrutari

Se întâmplă în cadrul celei de-a doua ediții a “Târgului virtual de job-uri pentru specialiști IT&C” aflat în desfășurare în perioada 15 noiembrie – 16 decembrie 2012, și găzduit de portalul de carieră HiPo.ro. Evenimentul se adresează profesioniștilor din domeniul IT&C care sunt în căutarea unui job, dar și tinerilor studenți sau absolvenți ai facultăților de profil care doresc să înceapă o cariera în domeniu. Acestora le sunt propuse anumite poziții deschise in cadrul companiilor participante, de la Support Engineer sau System Administrator, până la IT Team Manager sau Project Manager.

Manifestarea se dorește a fi o platformă de interacțiune între cei mai mari angajatori din IT&C (software, hardware, network, business) și specialiștii IT&C aflați la început de carieră sau cu experiență profesională. Având în vedere ca deja se bucură de experiența obținută odată cu derularea primei ediții, cu un an în urmă, dar mai ales ca organizatorii au în portofoliu 13 ediții din mult mai cunoscutul “Angajatori de Top”, probabil cel mai mare târg de carieră de la noi din țară, nu ne rămâne decât să credem că ediția din acest an va fii o reușită.

Oportunitățile de carieră reunite de Târgul virtual pentru specialiști IT&C includ programe de internship și traineeship pentru studenți, masteranzi sau proaspăt absolvenți dornici să înceapă o carieră în domeniu, job-uri entry level, mid level, dar și poziții pentru seniori.

Printre companiile aflate în căutare de noi talente, care participă cu stand virtual de angajator la această a doua ediție a evenimentului se numară: Orange, Innobyte, Endava, DigitalOptics Corporation, Brainspotting, Atos, Ubisoft, Luxoft, Misys, Wooga, Bandai Namco Games, Libra Bank si altele.

Cei care vizitează microwebsite-ul dedicat târgului de pe HiPo.ro au ocazia să afle mai multe despre angajatorii care îi interesează, oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizând galeriile foto si video puse la dispoziție de companii, dar, mai ales, consultând oferta de poziții deschise din cadrul fiecărei companii.

Căutăm cei mai talentați dezvoltatori de software pentru terminale mobile pentru a ni se alătura în Berlin. Avem o echipă cu adevărat internațională, ce reunește peste 35 de naționalități, și așteptăm cu plăcere să întâmpinăm candidații din România.” a declarat Steven Gilmore, Recuitment Manager, Wooga.

Strategia globală de dezvoltare a companiei Misys vizează în prezent câteva locații cheie, printre care se numără România, Polonia și Irlanda. În momentul de față, am demarat proiecte mari de recrutare, București fiind unul dintre principalele centre de dezvoltare pentru una dintre cele mai importante aplicații din portofoliul de produse al companiei. Cele cca 30 de poziții deschise în cadrul companiei se adresează în mare parte tinerilor profesioniști cu experiență în zona de dezvoltare software utilizând tehnologii precum C++ sau C#, specialiști în varii tipuri de testare: automată, funcțională, non-funcțională și project manageri cu experiență atât în zona de software development cât și suport (level 3 și bug fixing).Misys este în permanentă căutare de tineri pasionați, care doresc să își construiască o carieră în domeniul dezvoltării software, atrași de mediul corporateșsi pregătiți să se confrunte cu provocările unor echipe și proiecte de amploare internațională; ce aducem acum în plus este deschiderea mai mare către segmentul de seniori care să se alăture echipelor noastre și să aducă un plus de cunoștinte și expertiză.“ a declarat Ioana Cicu, Recruitment Partner, Misys.

Candidații pot aplica la oportunitățile de carieră disponibile în țară și în străinătate prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.

Cu plăcere vă spunem și că Mobzine.RO este partener media al Târgului virtual de joburi pentru specialiști IT&C.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep