HomeMeet Your Match: continuarea seriei Smoked by Windows Phone

Meet Your Match: continuarea seriei Smoked by Windows Phone

image

În cadrul campaniei de promovare pentru platforma Windows Phone, Microsoft a pornit o nouă inițiativă: ”Meet Your Match”. Îl are ca actor principal pe același Ben ThePC Guy (acum e Windows Phone Guy) și se desfășoară în magazinele Windows Store. Produsele folosite pentru a demonstra cât de bun/frumos/dotat/rapid/etc. e Windows Phone 8 sunt Nokia Lumia 920 și HTC 8X. Focusul este pus de data asta pe evidențierea acelor elemente noi din Windows Phone 8 ce individualizează platforma în fața competițeii – Kid’s Corner, poze în condiții de iluminare slabă de exemplu.

Locațiile în care se va desfășura competiția sunt în SUA, Franța, Germania, UK – adică acolo unde există magazine Microsoft Store. Cine decide că vrea să între în competiție are șanse să plece cu un Windows Phone gratis.

S-au făcut deja mai multe clipuri de promovare:

 

Pe unele dintre ele s-ar putea să le găsiți puțin cam deplasate.

Aici e una dintre direcțiile în care se duc sumele mari de promovare a platformei Windows Phone 8, anunțate că vor fi cheltuite de Microsoft.

La Mobile World Congress 2012 de la Barcelona am avut ocazia să văd o astfel de întrecere – acum îmi pare rău ca nu am participat pentru că sigur câștigam cu un HTC Sensation XE câteva probe de rapiditate Smile.

via Windows Phone Blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep