HomeFeaturedFocusNokia lansează Maps 3.0 și face Drive va fi disponibil pe toate...

Nokia lansează Maps 3.0 și face Drive va fi disponibil pe toate aparatele Windows Phone 8

image

Nokia a lansat de curând o nouă versiune a Nokia Maps, soluția proprie de explorare a hărților. Aduce suportul pentru salvarea offline a informației (ceva similar cu ceea ce există în Nokia Drive), navigare turn by turn inclusiv cu opțiuni pentru crearea rutei pentru pietoni.

Nokia Maps 3.0 are și suportul pentru navigare indoor, la fel ca și Google Maps. Cam 180000 de clădiri sunt cartografiate în momentul de față. Mai multe detalii despre noul Nokia Maps vedeți în demo-ul video de mai jos:

În același timp, de pe blog-ul Nokia Conversations aflăm că soluția de navigare asistată e GPS dată de Nokia și Microsoft pe aparatele Lumia, adică Nokia Drive va fi disponibilă și pe alte aparate Windows Phone 8.

image

În momentul de față, Nokia Drive are hărți a peste 190 de țări, disponibile gratuit pentru download și suportă interfață în 50 de limbi. Drive știe să calculeze rute pentru autoturisme și pietoni.

image

În momentul de față noul Nokia Drive nu e disponibil pentru download pe alte aparate Windows Phone 8 din Windows Phone Marketplace.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep