HomeFeaturedFocusPeste 300 de oportunități de angajare în IT&C

Peste 300 de oportunități de angajare în IT&C

Vă povesteam cu puțin timp în urmă despre o manifestare menită sa ofere posibilități de angajare în domeniu profesioniștilor din IT&C care sunt în căutarea unui job și studenților sau absolvenților facultăților de profil care doresc să înceapă o carieră în domeniu. Era vorba despre” Târgul virtual pentru specialiști IT&C” o platformă de interacțiune între cei mai mari angajatori din industrie (software, hardware, network, business) și specialiștii IT&C aflați la început de carieră sau cu experiență profesională, care este încă în desfășurare pe portalul de carieră HiPo.ro. Și care se va derula în continuare, până pe data de 16 decembrie 2012. Am aflat că în cadrul acestei manifestări, aflate la cea de-a doua ediție, doritorilor li se oferă accesul la peste 300 de oportunități de angajare.

Job-urile din domeniile IT Software, It Hardware și Telecomunicații la care candidații pot aplica pe HiPo.ro includ și poziții pentru programatori, dar și oportunități adresate celorlalte categorii de specialiști IT&C. Angajatorii caută dezvoltatori de software pentru platforme mobile, programatori PHP, JAVA, .NET, C, C++, C#, dar și persoane cu cunoștințe de SAP, Oracle, MsSQL, Citrix sau Linux, pentru poziții de administratori de sistem, ingineri pentru suport tehnic, precum și manageri de proiect, analiști IT, Team Leaderi sau Realease Manageri .

Pe parcursul acestui an, ne-am extins echipa Managed Services cu aproximativ 180 de angajați, la toate nivelurile – de la poziții entry-level, oferind oportunități studenților și tinerilor absolvenți, până la poziții de specialiști ca seniori în domeniul IT. Atos oferă un pachet de beneficii atractiv, de la salarii competitive – adaptate la nivelul expertizei, responsabilităților și rezultatelor – la recunoașterea succeselor, dezvoltare profesională și personală, prin participare la cursuri, workshop-uri, șansa călătoriilor în străinătate în program de delegație și nu numai.

În prezent, avem deschise încă aproximativ 30 de poziții dedicate specialiștilor IT. In speță, următoarele profiluri: Database Oracle or MSSQL Specialist/Administrator; Senior SAP Basis Administrator; Change Coordinator; IT Team Manager; System Administrator – Windows Server 2003; Windows System Administrator – Active Directory; LINUX / UNIX System Administrator ; IT Specialist – French Speakers.

a declarat Larisa Vancea, Business Unit Head, Managed Services Romania, Atos IT Solutions and Services.

Pe langă posibilitatea aplicării la oricare dintre pozițiile deschise în țară și în strainatate în cadrul organizațiilor participante la acest târg virtual (Orange, Innobyte, Endava, DigitalOptics Corporation, Brainspotting, Atos, Ubisoft, Luxoft, Misys, Wooga, Bandai Namco Games, Libra Bank si altele), pasionații domeniului IT&C care vizitează microwebsite-ul dedicat târgului de pe HiPo.ro și care își înscriu un CV aici până la sfârșitul anului, participă automat la concursul pentru câștigarea unui laptop sau a uneia din cele 10 ședințe de consiliere în carieră oferite de specialiști in resurse umane.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep