HomeFeaturedFocusSurface are un start modest, conform lui Steve Ballmer

Surface are un start modest, conform lui Steve Ballmer

image

Poate că v-ați întrebat de ce Microsoft nu a anunțat încă niciun fel de cifre despre vânzările tabletei Surface? Produsul nou lansat, sub brand propriu, ce concurează direct tableta iPad, este disponibil deja pe piață de două săptămâni. Semne că vânzările ar fi fost bune sunt: ceva cozi la lansare în magazinele Microsoft iar pe site-ul Microsoft Store versiunea Surface RT cu cover touch are întârzieri destul de mari la livrare.

Surface este o tabletă de 10,1 inci, construită în jurul platformei ARM și care rulează Windows RT (o versiune de Windows 8 optimizată pentru rularea pe platforme ARM). Prețul ei pleacă de la 499 USD (fără taxe) pentru versiunea fără tastatură, cu 32 GB RAM și ajunge la 599 USD cu Cover Touch. Produsul este disponibil exclusiv în magazinele Microsoft Store.

Când o companie nu face publice anumite cifre legate de vânzări, lucrurile sunt destul de clare: aceste cifre nu îi avantajează imaginea. Steve Ballmer, CEO Microsoft a făcut totuși o referință timidă la vânzările Surface de până acum, declarându-le ”modeste”.

Vă miră?

via Le Parisien

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Ioane nu la tot hardware-ul stau foarte bine.
    A existat de exemplu o serie de soareci…la serivic au schimbat vo 5 in garantie. Un amic a avut o tastatura de la microsoft…si a fost schimbata de 3 ori in garantie (pana nu a ajuns pe post de tinta cand mergea la vanatoare).
    Tastatura mea, dupa un an…unele taste merg putin mai greu (sau poate-i doar o impresie?)…si are urme de uzura pe tastaa de spatiu. Si nu a fost ieftina (vo 250 lei). In schimb tastatura de la servici (o ieftinatura de lla microsoft)…merge impecabil. Soarecul meu de acasa…tot o ieftinatura de la microsoft…iar merge impecabil. Dar in linii mari…stau mai bine decat alti producatori. Prin urmare…recunosc…periferice au de top. Macar atat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep