HomeFeaturedFocusAsus în oferta Vodafone: iei o tabletă și primești și un Xbox

Asus în oferta Vodafone: iei o tabletă și primești și un Xbox

image

Asus a reușit încă o premieră: e primul producător de notebook-uri și tablete care aduce în România sisteme Windows 8 în oferta unui operator de telefonie. Vodafone oferă utilizatorilor săi Ultrabook-ul ASUS VivoBook S400, cu ecran tactil, Laptop-ul ASUS X55A și Tableta ASUS VivoTab RT (o recomand!) la niște prețuri interesante, împreună cu un abonament de date pe doi ani.

Prețurile sunt de 559 EUR cu Internet Nelimitat Profesional pentru S400, 249 EUR pentru X55A respectiv 579 EUR pentru VivoTab RT.

Cele două noi laptop-uri sunt însoțite de modem-uri de date Vodafone, ce permit viteze de download de până la 21,6Mbps. Tableta are modem 3G încorporat.

ASUS VivoBook S400 are în dotare procesorIntel Core i5-3317U de 1.6GHz, 4GB RAM si o solutie de stocare hibrid cu HDD de 500GB la 5400RPM si un SSD de 24GB. Terminalul dispune de o placă video Intel HD, ecran tactil cu rezolutie de 1366×768, doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0.

Asus Vivo Tab RT, este tableta Asus cu Windows RT ce se poate transforma in mini laptop prin atasarea unei tastaturi dock QWERTY, ce furnizeaza si o baterie suplimentara, pentru utilizare prelungita si o serie de conectori suplimentari. In momentul de fata cea mai buna alternativa de tableta Windows RT din Romania.

Asus X55A, e un laptop “normal” cu procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz si 4GB memorie RAM.

E vreo filozofie? In principiu banii pe care ii dati pe laptop-uri/tableta impreuna cu abonamentul pe doi ani sunt apropiati de cei la care gasiti produsele in magazinele online. Avantajul ar fi ca nu ii dati pe toti odata.

Iar in cazul VivoTab RT, beneficiul este si mai important: are modem 3G incorporat si o conexiune de date o sa va fie de real folos.

Cireasa de pe tort: exista oferta speciala pentru clientii din Vodafone Experience Store din AFI. Daca se cumpara VivoTab RT sau VivoBook S400 din magazinul Vodafone din AFI, se primeste automat un Xbox. Aproximativ 300 EUR bonus nu e un lucru rau, acum in preajma sarbatorilor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep