HomeFeaturedFocusBing Rewards pe Windows Phone 8. NU în România

Bing Rewards pe Windows Phone 8. NU în România

image

Inițial m-am bucurat când am văzut că e implementată pe Windows Phone 8 opțiunea Bing Rewards, prin care Microsoft bonifică utilizatorii serviciului de căutare cu puncte ce pot fi transformate în facilități din Xbox Live.

Cum sunt în căutarea de puncte Xbox pentru a mai achiziționa încă un joc și folosesc zilnic un Windows Phone 8, de pe care fac căutări via Bing – e motorul de căutare implicit asociat butonului search – am sperat că am găsit o cale să cresc mai rapid punctele.

Entuziasmul s-a oprit brusc: opțiunea nu e valabilă și în România – asta cu toate că am contul Live ID setat pe SUA.

 

imageFor Acolo unde se poate – adică țările vestice, Bing Rewards e o cale interesantă de a face puncte ce apoi vor putea fi transformate în credite pe Xbox, Hulu Plus, certificate pe Amazon, credit Skype etc. Mai nou, punctele bonus Bing pot fi folosite și pentru achiziționarea de aplicații Windows Phone 8.

Oportunitatea e interesantă: folosești smartphone-ul pentru multe chestii, inclusiv pentru căutări. Dacă în loc de Google alegi Bing – ceea ce nu e deloc greu pe WIndows Phone, îți rezolvi problema și mai adaugi câte un punct două în colecția de pe Xbox.

Opțiunea e în dezvoltare – după cum se vede e disponibilă doar în SUA. Microsoft nu prea vorbește – încă – despre ea.

via wmpoweruser

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. In perspectiva Xbox-ului ala pe care il tot astept de la mosu, pare un serviciu util. Dar sa incepem cu inceputul 🙂 Se aude mosule?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep