HomeFeaturedFocusGoogle Maps pentru iOS, cifre impresionante

Google Maps pentru iOS, cifre impresionante

googlemaps

Dacă tot am vorbit despre Google Maps pentru iOS ca fiind o mișcare inspirată din partea companiilor implicate, Google și Apple, iată ca vine și confirmarea oficială a acestui succes. Jeff Huber, senior vice president of Commerce and Local la Google, a declarat într-un post pe Google+, ca în primele 48 de ore de la lansarea în AppStore, Google Maps pentru iOS a depășit 10 milioane de download-uri.

Cifra este întradevăr impresionantă și certifică, dacă mai era nevoie, superioritatea Google Maps în comparație cu alte soluții de navigație pe care cei de la Apple le-au inclus în App Store în trecut. Așa cum spuneam, securea războiului pare că a fost îngropată de dragul unei situații din care ambele părți implicate au de câștigat.

Soluția de navigație a celor de la Google aduce câteva funcționalități pe care utilizatorii de iOS nu le-au gasit la alternativele avute la dispoziție in App Store. Street View sau informațiile despre transportul public sunt doar două dintre ele. Dacă adăugăm și ghidarea vocală, obținem o soluție de navigație binevenită pentru posesorii de iPhone.

Să sperăm că acest parteneriat va avea o viață lungă. Având în vedere potențialul pieței de iOS, evaluată de către Apple la aproximativ 400 de milioane de utilizatori, există toate premisele ca acest lucru să se întâmple.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep