HomeFeaturedFocusGoogle şi Motorola contruiesc X Phone si X Tablet

Google şi Motorola contruiesc X Phone si X Tablet

motorola

Este o ştire pe care reporterii de la Wall Street Journal au publicat-o după ce au avut o discuţie mai puţin formală cu anumiţi oficiali Google. Se pare că omul din spatele acestui proiect îndrăzneţ este Lior Ron, care anterior a ocupat poziţia de Product Manager în cadrul companiei.

Din primele informaţii, se pare că atenţia este îndreptată în primă fază către X Phone (deocamdată este doar un nume de cod intern, denumirea comercială putându-se schimba). Scopul principal al acestuia nu este să înlocuiască actuala gamă de aparate Motorola, ci să servescă drept platformă pentru dezvoltarea ulterioară a unei tablete proprii, denumită neoficial X Tablet.

Cu toate acestea, atenţia pentru smartphone-ul care va ajunge la utilizatorii finali nu este deloc diminuată. Se intenţionează livrarea unui aparat cu o cameră high-quality şi cu un software de prelucrare a imaginilor integrat. Personal nu pun mare preţ pe camera foto a unui smartphone, dar decizia celor de la Google este probabil influenţată şi de reacţiile utilizatorilor legate de deficienţele la acest capitol pe care gama Nexus le-a arătat de-a lungul timpului.

Dacă ţinem cont şi de alte tehnologii care s-a vehiculat că vor fi integrate în noul device, ca de exemplu displaz-uri flexibile, sau softul de recunoaştere a gesturilor şi imaginilor Viewdle (deţinut acum de Motorola), dar şi materiale ceramice pentru o rezistenţă sporită, s-ar putea spune că decizia Google de a apela la hardware propriu cel puţi pe segmnentul acesta al telefoanelor şi tabletelor, este una fericită. Şi mai ales firească dupa achiziţionarea companiei Motorola de către Google.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep