HomeFeaturedFocusMicrosoft Surface RT a intrat în oferta BestBuy

Microsoft Surface RT a intrat în oferta BestBuy

image

Într-un efort de a vinde mai multe bucăți din tableta Surface RT cu Windows RT Microsoft oferă acum produsul și în magazinele BestBuy la același preț pe care îl avea produsul și pe Microsoft Store. Adică de la 499 USD plus taxe pentru modelul de 32 GB.

Alături de BestBuy și Staples va avea Surface RT în oferta de sărbători din SUA. Până acum se speculează că s-au vândut mai puțin de două milioane de unități. Prin oferirea Surface RT și în BestBuy și Staples Microsoft vrea să profite de disponilitatea unui mare mare de locații de vânzare pentru a-și promova tableta.

Cred că e un lucru deștept din partea lor să scoată Surface RT din Microsoft Store și să îl facă accesibil publicului larg prin lanțurile ”clasice” de magazine ale BestBuy.

via BestBuy

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @In timp ce Google a afirmat ca nu are planuri de dezvoltare pentru WP 8…datorita pietei extrem de mici.
    FireFox a anuntat ca nu mai dezvolta varianta de browser pe 64biti din cauza extraordinarei compatibilitati dintre 32 si 64biti…asas de extraordinara incat lipseste cu desavarsire.
    Dar…stirea a mare ii: incepeand cu kernel-ul 3.8, suportul pentru i386 a fost eliminat. Chiar daca nu mai folsoeste nimeni 386…dar avea o valoare sentimentala foaret mare ca suport istoric.
    Dar faptul ca eliminarea lu’ i386 simplifica foarte mult modul de intretinere a codului…totusi ii un castig.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep