HomeFeaturedFocusUpdate OTA pentru Windows Phone 8 e în pregătire

Update OTA pentru Windows Phone 8 e în pregătire

image

Microsoft spune că lucrează la un update ce va fi distribuit OTA (over the air) pentru aparatele Windows Phone 8 care să rezolve problemele de restartare automată. Din ce am putut observa, problema e în general raportată la utilizatorii de HTC 8X. Unii posesori de Nokia Lumia 920 s-au plâns și ei de probleme similare.

Cei de la Microsoft încă analizează eventualele surse ale manifestărilor și se pare că lucrează la un update. Un update OTA va veni luna aceasta.

via TC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

13 COMENTARII

  1. =)) ioane…mai exista si altceva decat ce propovaduieste microsoft.
    Da…folosesc…si inca destul de mult. Cand merg pe jos (cam 60% din timp) ascult radio. Si cam tot care au tehnologia asta revolutionara.

  2. Mai, cat timp face microsoft acrasta facilitate revolutionara…normal ca intereseaza. Pana acum lumea nu era curioasa…sar microsoftul a spus sa se faca lumina…

    P.S. De suportul gsm ce se aude? Scuze…dar dupa ce primarul timisorii ii multumit de dezapezire…si eu am circulat cu lanturile puse prin mijlocul orasului…de am lasat astazi masina acasa si am mers 2 ore prin ninsoare…pana la o firma unde am monitorul in garantie…sa constat ca a fost trimis dezmembrat si fara nici un surub montat…nu pot sa nu fiu rautacios

  3. @Ioane ai perfecta drepate. Windows Phone 8 nici macar nu era inceput.
    Cica o sa aibe o chestie revolutionara in urmatorul update…suport pentru radio…
    Ma intreb…suport pentru GSM cand o sa aibe? Sau facilitatea asta functioneaza doar in timpul reboot-ului?
    Si cand te mai gandesti ca mai si incaseaza la greu de pe el =))

  4. Am facut dimineata update-ul pe HTC 8x. Search la actualizari, l-a gasit si instalat. Noutati : “Pastreaza conexiunea Wi-fi activa cand expira ecranul” , posibilitatea de a rejecta un apel si trimite automat SMS, au schimbat ceva si la bluetooth cred pentru ca acum pe carkit-ul masinii imi arata si ce tip de numar este : mobil/fix. Or mai fi si altele dar nu le-am cautat.

  5. @bolovan
    Pai … OS-ul se pare ca a intarziat foarte mult. DE asta la lansarea din septembrie Nokia, Samsung, HTC nu au avut voie sa prezinte prea multe chestii … software :). Pentru ca nu era gata.

  6. Eu tot cred ca-i o problema in special hardware combinata cu un anumit software instalat dupa cumparare. Si iti spun si de ce: toate tele foanele sunt testate. Modelele sunt testate destul de serios. Incidenta telefoanelor cu probleme ii mare, prin urmare, ii aproape imposibil sa nu fie depistata in stadiul de test…daca era o problema a os-ului

  7. Voi nu pricepeti…de fapt ala ii mecanismul de securitate extrem de avansat…sau poate ii doar faptul ca s-a apasat un buton? si nah…evenimentul de apasare ii trata si activata de functia avansata de reboot.

    P.S. Sigur nu-i o problema hardware? Toate din seria asta au probleme? Sau doar unele?

  8. Lol.. mie mi se intampla de 3-6 ori pe zi cu Nokia Lumia 820.
    Nu e noua chestia, doar ca ei nu vor s-o faca plublica ca doar abia l-au lansat.
    Si ar fi bine s-o rezolve pana nu dau la gunoi aparatu’ si windows phone cu tot 😛

    Cheers,
    Clody

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep