HomeFeaturedFocusAudiențe record pe YouTube

Audiențe record pe YouTube

youtube_logo

Popularitatea celebrei platforme de hosting de conținut video este în creștere. O demonstrează cifrele pe care le-a făcut publice Nikesh Arora, Senior Vice President și Chief Business Officer la Google.

Audiența medie lunară pentru anul trecut a fost de patru miliarde de ore de conținut video vizualizate de vizitatorii platformei. Creșterea este datorată și accesării de pe terminale mobile, care devine principalul vector de creștere. Nu mai puțin de 400 de milioande de device-uri mobile au folosit YouTube în 2012. Platforma a devenit și un instrument de publicitate, și conform aceluiași Nikesh Arora, citat de Cnet, a fost folosită și pentru publicitatea electorală din Statele Unite, cu succes chiar.

Popularitatea YouTube poate explica măcar parțial succesul financiar al Google.Evoluția prețului unei acțiuni Google la bursă are și ea un trend ascendent, care se pare că a fost dat și de aceste rezultate financiare care au întrecut așteptările și care au fost făcute publice de Larry Page. Compania își poate permite investiții în imobiliare, spre deosebire de alți jucători din IT, și pare să aibă perspective destul de roze, cel puțin pentru viitorul apropiat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep