HomeFeaturedFocusCum vă sună un Padfone Asus pe Windows Phone?

Cum vă sună un Padfone Asus pe Windows Phone?

asus-padfone-2-9

Un produs cu adevărat interesant şi care ar putea zgudui (în sensul pozitiv) piaţa Windows Phone ar fi un Padfone 2 cu Windows Phone 8. Şi nu pare un deziderat chiar imposibil atâta vreme cât Asus a anunţat că e în discuţii cu Microsoft pentru a construi nişte modele de Windows Phone 8. Benson Lin, corporate vice president of mobile communications la Asus a afirmat într-un interviu către WSJ că Asus e interesată de Windows Phone, fără să dea o dată la care ar putea fi disponibile. Chiar e indicat un posibil Asus Padfone ca şi concept pe marginea căruia să se facă dezvoltarea – un smartphone/tabletă şi/sau netbook ar fi ceva cu adevărat deosebit.

Din păcate Windows Phone e restricţionat de Microsoft şi va fi destul de greu de implementat un display de 7 sau 10 inci pe Windows Phone. Deocamdată şanse mai mari ar fi pe următorul Windows, Blue.

via WSJ

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @bolovan
    Da, patratele alea care arata ok indiferent de rezolutie => scalabilitate.

    Pe Android, daca ai o aplicatie scrisa la 320 x 480 ea va arata ca dracu pe o rezolutie mai mare -> am zis asta de cateva ori in review-urile de Android. In cazul Padfone, faptul ca majoritatea aplicatiilor Android nu stiu sa randeze pe rezolutia corecta e un inconvenient ce pe Windows Phone nu exista.

    Si mai pun si gradul redus de ocupare al resurselor.

  2. @bolovan
    Dupa cum am spus, ideea e faina si cred ca Windows Phone ar fi o varianta mai buna de sistem de operare pentru un astfel de aparat decat e Android. Spun asta din considerente legate de aspectul interfetei, scalabilitate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep