HomeFeaturedFocusEA, SimCity și comedia clasică

EA, SimCity și comedia clasică

simcity

Din categoria „cred că n-am citit bine pentru a zecea oară la rând, fiindcă asta n-are pic de sens”, noul joc SimCity se pregătește să intre în beta test săptămâna aceasta, însă participanții sunt avertizați să aibă grijă ce fac, fiindcă EULA conține câteva lucruri neașteptate.

Fiind un beta, obiectivul este cel de a depista diversele probleme care apar într-un joc în acest stadiu, lucru pe care toți participanții vor trebui să îl facă. Fără excepție, cu toții, dacă vreți să mai puneți mâna vreodată pe jocurile pe care le-ați cumpărat de la EA. În EULA este specificat că cei care au cunoștințe despre o eroare, sau au auzit despre una, și nu au raportat eroarea la EA, vor fi tratați la fel ca cei care fac abuz de acea eroare. EA astfel capătă dreptul de a bloca toate produsele publicate de companie asociate contului acelui utilizator.

Asta ridică numeroase semne de întrebare. De unde știe EA că știi de prezența unei erori? Cum pot dovedi asta? Ce se întâmplă dacă intri în beta test și nu apuci să joci decât cinci minute până îți explodează calculatorul și îți ia două luni să îl repari, când beta testul este încheiat de mult, și te trezești fără contul de Origin? Cine mai citește EULA? De ce EA are impresia că cineva mai citește EULA? Cine va mai participa la un beta test organizat de EA, dacă li se amintește constant că ceea ce fac nu este vital, critic sau important în vreun fel, dar dacă nu îl fac, îi ia dracu? EA știe că nu lucrăm pentru ei, nu? Cât durează până întregul EULA este invalidat de UE? Răspunsul este în vânt.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep