HomeFeaturedFocusGoogle Maps intră în sfârșit în zona auto, la modul oficial

Google Maps intră în sfârșit în zona auto, la modul oficial

googletesla

Se întâmplă după eforturi destul de mari din partea Google în direcția cuceririi acestui segment de piață, în care, producătorii auto s-au încăpățâmat cu îndârjire să instaleze soluții proprii sau de proveniență îndoielnică pe sistemele de navigație integrate în mașinile lor.

Anunțul, făcut de către Google prin intermediul lui Mickey Kataria, Senior Product Manager, Google Maps for Business, pe blogul oficial al companiei, precizează că a fost semnat un protocol oficial cu Hyundai și Kia pentru integrarea în viitor a soluției de navigare a celor de la Google în autovehiculele dotate cu sistem de navigare integrat care vor fi fabricate de anul viitor.

Ca un pas intermediar, proprietarii de Hyundai sau Kia din Statele Unite vor putea accesa deja o serie de facilități din Google Maps prin intermediul serviciile proprietare ale celor doi producători. În același comunicat, ni se precizează că Audi, Daimler sau Tesla Motors fac deja același tip de effort, de a oferi prin intermediul serviciilor proprietare de navigație accesul la anumite funcționalități din Google Maps. Este încă o confirmare a direcției către care se îndreaptă lucrurile. Sunt curios cam care o să fie senzația unei navigări cu Street View în timp real.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep