HomeFeaturedFocusGoogle si LG par să strângă rândurile în jurul lui Nexus 4

Google si LG par să strângă rândurile în jurul lui Nexus 4

20121030-NEXUS-4-PHONE-019edit

Era și momentul ca cele două companii să înțeleagă că trag împreună în aceeași direcție, în folosul utilizatorilor și să depășească perioada de fricțiuni reciproce, iscată din cauza problemelor de aprovizionare și livrare ale lui Nexus 4.

După ce au aruncat de mai multe ori pisica peste gardul vecinului în ceea ce privește vina pentru aceste lipsuri, iată că în peisaj pare să apară o voce mai echilibrată, care pare să încerce să mai calmeze lucrurile. Discursul doamnei Cathy Robin, director pentru Franța al diviziei de mobile din LG, oferit celor de la Challenges.fr și citat de către cei de la Engadget, folosește termeni puțin mai blânzi, și pune problemele apărute pe seama succesului nebănuit de care s-a bucurat Nexus 4 pe majoritatea piețelor pe care a pătruns.

De asemenea, în același interviu, a fost punctat și faptul că, în ciuda zvonurilor, nu există nici un fel de tensiuni între Google și LG, lucru care de altfel ar trebui să fie firesc. Cu toate acestea, pe parcursul aceluiași discurs, s-a strecurat totuși o ușoara împunsătură înspre Google, despre care s-a spus că a construit previziunile pentru Nexus 4, bazate și pe vânzările de Galaxy Nexus. Până la urmă nu este chiar pace, dar pare un pas în față înspre ceea ce ar trebui să fie o relație între doi parteneri care are ca scop impunerea unui produs de succes în partea de sus a topului telefoanelor de tip smartphone.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep