HomeFeaturedFocusJailbreak-ul pentru iPhone 5 e cu un pas mai aproape

Jailbreak-ul pentru iPhone 5 e cu un pas mai aproape

image

A trecut deja destul de multă vreme de când iPhone 5 și iOS 6 au ajuns în mâinile utilizatorilor și se părea că odiseea jailbreak pe iOS s-a cam sfârșit odată cu ieșirea din scenă a doi dintre cei mai activi entuziaști ce au contribuit de-a lungul vremii la deschiderea platformei Apple către zona de aplicații home made.

Și totuși lucrurile nu stau așa: planetbeing, unul dintre ultimii mohicani rămași în echipa de jailbreakers anunță pe Twitter că a mai reușit să găsească niște vulnerabilități în iOS care ar putea să ofere cheia spre un jailbreak untethered. Progresul se întâmplă și cu ajutorul lui Pod2g.

image

Informația vine la puțin timp după ce același @planetbeing a anunțat că a reușit deja un jailbreak pe iPhone 5.

Veștile sunt bune pentru comunitatea de entuziaști numai că o să mai treacă puțin timp până când jailbreak-ul de iOS 6.x ar putea deveni disponibil publicului. Și motivul este foarte simplu: iOS 6.1 este foarte aproape de lansare și niciun hacker nu va oferi o soluție de jailbreak chiar înainte de disponibilitatea acestuia, existând șanse foarte mari ca Apple să poată remedia în timp problema de securitate și să închidă poarta ce face posibil jailbreak-ul.

Între timp, posesorii de iPhone-uri cu platformă anterioară A5 (iPhone 4, iPhone 3GS) pot folosi un jailbreak tethered via Sn0wbreeze. Procesul nu e foarte complicat însă necesită puțină atenție și îndemânare.

via RP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep