HomeFeaturedFocusMicrosoft lucrează la integrarea CardDAV și CalDAV în Windows Phone, Google extinde...

Microsoft lucrează la integrarea CardDAV și CalDAV în Windows Phone, Google extinde suportul ActiveSync până în 31 iulie

image

Anunțam la începutul lui ianuarie că Google va renunța la oferirea serviciului ActiveSync pentru GMAIL și că cei care vor suferi cel mai mult de pe urma acestei decizii sunt utilizatorii de Windows Phone. Din 30 ianuarie urma să nu se mai poată face instalări noi, dar cele existente să rămână active.

Astăzi, pe blog-ul Windows Phone Microsoft face două anunțuri interesante: că lucrează la implementarea CardDAV și CalDAV (cele două protocoale pe care Google le va folosi de acum înainte pentru sincronizarea de informații din GMAIL) în Windows Phone și că s-a ajuns la un acord cu Google prin care serviciul ActiveSync va fi prelungit până la 31 iulie 2013. Probabil data până la care Microsoft va trimite update-uri pentru Windows Phone 8 și recentul Windows Phone 7.8 în care să fie implementat suportul pentru CardDAV și CalDAV. Ca urmare a celor două anunțuri, utilizatorii actuali și viitori de Windows Phone vor putea folosi în continuare nativ serviciul GMAIL.

via windowsphone blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep