HomeFeaturedFocusMicrosoft vrea să fie util în cazuri de dezastre naturale

Microsoft vrea să fie util în cazuri de dezastre naturale

HelpBridge-Windows-Phone

Tocmai de aceea, lansează HelpBridge, o aplicație care se vrea utilă în astfel de situații, care permite presetarea unei liste scurte de contacte de urgență și definirea unui protocol de comunicare cu contactele aflate în această listă.

Ce este lăudabil încă de la început la această inițiativă este că aplicația este disponibilă tuturor posesorilor de smartphone, indiferent de sistem de operare (Android, Windows Phone sau iOS). De asemenea, ea este destinată și folosirii celor care vor să ajute, fie prin donații, fie prin înscrierea pe liste de voluntari.

Vă las, cel mai bine, să urmăriți un demo cu această aplicație. Sunt curios dacă va avea aplicabilitate și pe la noi. Coduri galbene și portocalii avem aproape la fiecare buletin meteo. In plus, așteptând să vină odată ninsorile promise de atâta vreme, nu pot sa nu îmi aduc aminte de nămeții de anul trecut și de oamenii care stăteau în case, cu mainile în sân (asta ca să vorbesc frumos), așteptând să vină armata sau alți voluntari să le deszăpezească ușile. Vă dați seama ce-o să fie dacă pun mâna pe HelpBridge?

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep