HomeFeaturedFocusNe transformăm în devoratori de conținut?

Ne transformăm în devoratori de conținut?

Consumer-Usage-Report-2012-FULL-SIZED

Cei de la Nielsen au făcut publică o radiografie completă a consumului de conținut de orice factură, rezultată în urma celui mai recent studiu al lor pe acest subiect.

Și chiar dacă studiul în cauză se referă a Statele Unite, sunt câteva informații interesante care se desprind, care cu siguranță sunt valabile și la o extrapolare la nivel global. Una dintre ele este ponderea crescută și în expansiune a telefoanelor smart în rândul intrumentelor prin care omenirea consumă conținut. De asemenea, faptul că televizorul este în continuare principalul mediu de absorbție a conținutului, cred că este valabil în majoritatea părților globului.

Bineînțeles că există și câteva particularități specifice Statelor Unite. Una care mi-a atras atenția în mod deosebit, a fost cea legată de dotarea locuințelor cu aparate TV. Aproape 120 de milioane de oameni locuiesc în gospodării cu 4 sau mai multe televizoare. Din ciclul “așa nu!” aflăm că un american se uită în medie șase zile pe lună la televizor.

Studiul este rezumat într-o pictogramă pe care vă recomand să o parcurgeți cu atenție. Este destul de completă și oferă câteva cifre interesante.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep