HomeFeaturedFocusTelevizorul de 38.000 de dolari

Televizorul de 38.000 de dolari

UN85S9-samsung-85inch-uhdtv-2

Este vorba despre un model al producătorului coreean Samsung, care arată că poate fi competitiv nu numai pe piața de telefoane și tablete. Prezentat la CES, acum câteva zile, modelului respectiv nu i-a putut fi asociat un preț la momentul respectiv.

Problema pare a avea o rezolvare astăzi, ne informează cei de la The Verge. Cel puțin parțial, pentru că deocamdată este disponibil pentru precomandă doar in Coreea, punerea în vânzare fiind preconizată a începe în luna Martie. Se pare că un număr foarte limitat (și foarte straniu) de bucăți, mai exact 77, sunt disponibile pentru precomandă la un preț de aproape 38.000 de dolari. Nu îmi dau seama dacă este mult sau puțin, dar cred că cei dispuși să aloce o asemenea sumă pentru un televizor, nu se vor împiedica de faptul că, momentan, este disponibil doar în Coreea.

Modelul respectiv, un UN85S9, și-a auto-asumat pentru o scurtă perioadă de timp titlul de cel mai mare televizor UHD din lume, lucru care poate justifica, măcar parțial, prețul destul de piperat. Cu o diagonală de 85 de inch, aproape 216 centimetri, pare că nu se va bucura foarte mult de această titulatură, pentru că deja sunt anunțate modele de 90 sau chiar 110 inchi (ale căror prototipuri au apărut și ele pe la CES), cu noua rezoluție UHD, cunoscută și ca 4K, disponibilă. Să vedem și cine va livra conținut pentru UHD, pentru a face să merite o astfel de achiziție.

LE: Se pare că există un post TV care emite în UHD (3840 x 2160 pixeli), și care aparține celor de la Eutelsat Communications. Problema majoră nu este că deocamdată funcționează doar la stadiul demonstrativ, ci că emite doar în Europa. Având în vedere că televizorul nostru se vinde doar in Coreea, e cam greu să le intersectezi 🙂

10 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep