HomeFeaturedFocusWikipedia se pregătește să lanseze Wikivoyage

Wikipedia se pregătește să lanseze Wikivoyage

wikivoyage

Pagina, dedicată utilizatorilor care caută informații turistice despre diferite locații ale globului, va continua politica noncomercială a celor de la Wikimedia Foundation, oferind gratuit conținutul, fără afișarea de reclame. O inițiativă lăudabilă și destul de puțin întâlnită în vremurile actuale.

Lansarea Wikivoyage se estimează că va avea loc pe 15 ianuarie și a fost confirmată și de Jimmy Wales, unul dintre fondatorii Wikipedia. Pe lângă scopul principal al acestei pagini web, acela de a oferi informații complete și recomandări despre destinații turistice, puncte de interes, locuri de cazare, restaurante, atracții turistice și alte asemenea destinații, Wikivoyage le va oferi turiștilor posibilitatea de a livra opinii și recomandări despre locurile vizitate.

Este un motiv în plus pentru a urmări această pagină. Curiozitatea de a afla care este părerea turiștilor străini despre țara noastră și cum este văzută ea prin ochii lor, mă va împinge cu siguranță să vizitez destul de frecvent Wikivoyage.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep