HomeHardware3M™ Projector Sleeve: accesoriu interesant de iPhone 4/4S

3M™ Projector Sleeve: accesoriu interesant de iPhone 4/4S

image

Din gama gadget-urilor ce mi-au mai picat în mână în ultima perioadă vă prezint astăzi un micro proiector 3M, creat special pentru iPhone 4/4S. Din când în când îmi place să mai folosesc

produse Apple ca să am termen de comparație cu Windows Phone și Android, platformele cu care sunt înarmat zilnic.

Proiectorul 3M Sleeve mi se pare o idee interesantă pentru un utilizator ce are suficiente fonduri ca să își doteze extra iPhone-ului. Cu 3M™ Projector Sleeve primește o modalitate facilă de a realiza proiecții (la o calitate bună pentru zonele în care se poate face întuneric) pe orice suprafață disponibilă.

DSC_0641DSC_0640

Conceptul de 3M™ Projector Sleeve presupune mobilitate: îl iei cu tine (are dimensiunile similare cu ale unui iPhone, e însă muuult mai greu) și ori de câte ori ai nevoie îl folosești pentru a proiecta pe un perete/panou/orice altă suprafață informații de pe iPhone.

Ce informații poate proiecta? Se pot proiecta pozele și filmele stocate pe telefon și redate cu aplicațiile standard de pe iOS. Din păcate nu merge să folosiți player-ele extra care decodează MKV-uri sau DivX-uri. Și nici nu merge să faceți o sesiune de browsing direct pe perete. Astea ca să vorbim puțin și de neajunsuri.

DSC_0645

Unde e util? De exemplu dacă sunteți cu familia și vreți să arătați rapid niște poze/filme făcute (sau stocate doar) cu iPhone-ul. Depinde acum de cine este utilizatorul pentru că scenarii posibile mai sunt și niște mici prezentări de business (omul de afaceri modern, care e oricând dispus să facă un mic demo al produselor sale) respectiv un cinematograf în fața blocului (adolescentul fan Apple).

3M™ Projector Sleeve e construit din material plastic negru lucios cu o bordură metalică. Legarea la iPhone se face prin culisarea telefonului în carcasa proiectorului și activarea butonului de power. Când nu folosiți 3M™ Projector Sleeve pe post de proiector aveți posibilitatea să îi folosiți bateria pentru încărcarea iPhone-ului. Se poate, dar nu vă recomand să mergeți permanent pe această variantă că nu e deloc eficientă.

DSC_0644

3M™ Projector Sleeve nu își face focalizare automată și de asta va trebui să reglați manual focalizarea prin intermediul unei rotițe laterale – dacă nu aveți telefonul pus pe ceva stabil și îl țineți în mână va fi destul de greu să urmăriți materialele video. Are însă difuzor încorporat, cu un nivel de sunet satisfăcător.

DSC_0642

Mi-au plăcut formele rotunjite ale lui 3M™ Projector Sleeve – datorită lor poate fi purtat destul de ușor printr-unul din buzunare (e nevoie totuși de o haină/pantaloni care să poată țină greutatea).

L-aș recomanda celor ce vor să facă un cadou unui prieten/cunoscut și vor un gadget deosebit.

Atenție însă la două aspecte: să nu vă ardeți după ce îl folosiți preț de cîteva zeci de minute și să manevrați cu atenție telefonul ca să nu îl zgâriați. 3M™ Projector Sleeve se cuplează ușor și dacă nu folosiți forța nu prea aveți de ce să vă faceți griji că s-ar putea strica ceva la el.

DSC_0648

Pro:

– soluție mobilă de proiecție

– sursă de energie suplimentară pentru iPhone

Contra:

– se încălzește puternic

– e destul de greu

DSC_0649

Mai jos vedeți proiectorul 3M în acțiune. Din materialul video vă faceți o idee destul de bună despre ce poate să facă:

Mai multe detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep