HomeFeaturedFocusDual screen, nu dual SIM: NEC Medias W N-05E

Dual screen, nu dual SIM: NEC Medias W N-05E

medias01

Aparatul despre care vorbim face parte din categoria telefoanelor ciudate pe care producătorii le-au arătat la Barcelona. Și cu tot acest aspect bizar din punct de vedere fizic, peste care recunosc că nu cred că aș reuși să trec, cei de la NEC i-au găsit câteva întrebuințări aparte.

Și nu o să mă refer acum la mesajul care s-a încercat transmis de către cei de la Cnet, cum că îți poți transforma telefonul în tabletă. E cam tras de păr, dacă vrei într-adevăr așa ceva, ai la dispoziție noul Asus Padfone Infinity. O tabletă pătrată și cu o dungă neagră pe mijlocul ecranului, nu prea își are rostul. Mă refer mai degrabă la aplicațiile care pot folosi ambele ecrane, cum ar fi clientul de mail customizat special pentru acest telefon, la operația de generare a unui text cu tastatura pe un ecran și textul rezultat pe celălalt, sau la situația în care două persoane aflate pe părți opuse ale unei mese pot urmări același film, fiecare pe câte un ecran.

NEC-Medias-WN05E

Din punct de vedere hardware, avem un Android cu doua display-uri de 4.3 inchi qHD, un procesor de 1.5 GHz dual-core, 1 GB memorie RAM și 16 GB memorie intrenă, o cameră de 8.1 megapixeli și o baterie cam mică pentru tot acest agregat, de numai 2100 mAh. Deocamdată este targetat pentru Japonia, și nu se cunosc informații despre intrarea pe alte piețe și nici detalii despre preț. Partea interesantă cu NEC Medias W N-05E este că, deși un prototip la momentul actual (chiar dacă nu este primul telefon cu doua display-uri), cu siguranță că trasează o direcție pe care la un moment dat se pot încadra, în ceea ce privește aspectul fizic, telefoanele viitorului.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep