HomeEvenimenteMWCGalaxy Note 8: iPad mini mai are un concurent Samsung

Galaxy Note 8: iPad mini mai are un concurent Samsung

image

Galaxy Note 8.0 este cea mai nouă tabletă Android lansată de Samsung la Mobile World Congress 2013, construită în jurul unui procesor quad-core 1.6GHz Exynos processor, 2GB RAM. Display-ul de 8 inci propune o rezoluție de 1280×800 pixeli. Sistemul de operare e un Android 4.1.2 iar pentru zona de conectivitate sunt disponibile conexiunu 3G Wi-Fi, Bluetooth, receptor A-GPS/GLONASS. Bateria este de 4600 mAh și pentru stocare se poate alege între varianta de 16 sau 32GB cu opțiune de instalare card SD.

Galaxy Note 8 vine să se interpună între deja lansatele modele de 7 inci și 10.1 pe care Samsung le are deja pe piață și cu care nu a reușit vânzări notabile.

De ce încă o tabletă? Dacă Apple a adus iPad mini în zona de 8 inci, de ce să se lase Samsung mai jos și să nu aibă un produs similar în ofertă?

Toate aplicațiile disponibile pe Galaxy Note 10 și 7 sunt prezente și pe versiunea de 8 inci. S Note, S Planner, recunoașterea scrisului plus existența S Pen-ului. Dual view-ul de pe seria Galaxy este și el prezent pe tableta de 8 inci fiind soluția prin care aparatele Android făcute de Samsung reușesc să aducă o funcționalitate side by side în folosirea mai multor programe simultan.

Galaxy 8 va veni pe piață în al doilea trimestru din 2013. Păcat că nu are suport LTE.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep