HomeFeaturedFocusOptimus L de la LG, in generația a doua

Optimus L de la LG, in generația a doua

Optimus L Series II 1_L7_L5_L3

LG nu a mai avut răbdare până la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona și a anunțat noua serie de smartphone-uri Android grupată sub L Series II. Anul trecut am văzut la Barcelona, în februarie, modelele din seria L (se pare că s-au vândut mai mult de 10 milioane de bucăți) și abia spre vară am putut testa unul din modele.

Gama Optimus SeriaII L păstrează design-ul primei iterații, aducând finisajele de rigoare: Design fără ramă, Contur Laser Cut, Design atrăgător al carcasei din spate, Iluminare LED inteligentă pe tasta home.

Modelele noi vin și cu variante Dual SIM și beneficiază de display IPS

“LG are deja experiență în a-și depăși limitele în ceea ce privește stilul, iar modelele Optimus SeriaII L demonstrează acest lucru, susține Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications.

 

Optimus L7II , modelul de top va fi arătat prima oară în Rusia în săptămâna asta. Varianta pe alb a primei serii Optimus L7 arăta interesant. Dacă noul produs aduce finisajele de rigoare, are șanse să atragă atenția utilizatorilor. Îl trage puțin înapoi procesorul la doar 1 GHz, dar în combinație cu display IPS, 768 RAM, și o baterie de 2460 mAh poate fi în măsură să facă o figură frumoasă, mai ales că vine cu Dual SIM. Rulează doar Android 4.1 Jelly Bean în momentul lansării. Dimensiunile variantei Dual SIM sunt 122.2 x 66.6 x 9.7 mm.

Optimus L Series II 3_L5_L7_L3

Optimus L3II cu display de 3.2-inci QVGA IPS și baterie 1,540mAh și Optimus L5II cu un display mai mare de 4.0-inci WVGA și baterie 1,700mAh vor fi disponibile la o dată ce va fi făcută publică mai târziu.

Optimus L Series II_2_L5_L7_L3

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep