HomeFeaturedFocusLG atinge 15 milioane de unităţi vândute cu seria Optimus L

LG atinge 15 milioane de unităţi vândute cu seria Optimus L

LG-Optimus-L-Series

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă preluat de către cei de la Engadget şi, chiar dacă cifra nu este spectaculoasă în comparaţie cu vânzările celor de la Samsung sau Apple, este totuşi îmbucurătoare pentru coreeni de la LG.

Mai mult, dinamica acestor vânzări este una dătătoare de speranţe pentru perspectiva seriei Optimus L II, care bate la uşă. În urmă cu doar două luni era depăşită bariera de 10 milioane de bucăţi vândute, ceea ce înseamnă că am asistat la o creştere accelerată a vânzărilor în această perioadă. Practic, dacă cităm din comunicatul de presă al celor de la LG, în ultimele două luni, în fiecare secundă, undeva în lume s-a vândut un model de Optimus L.

Se pare că seria nouă de aparate de la LG, Optimus L II, va avea de luptat, pe lângă clasicii competitori de pe piaţa de smartphone, şi cu moştenirea în materie de cifre de vânzări pe care o preia de la predecesorii săi. Pentru binele pieţei şi al consumatorilor, să sperăm că va reuşi să agite puţin apele după lansarea sa oficială.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep