HomeNexus 4, HTC One, Lumia 920, Xperia Z și BlackBerry Z10 în...

Nexus 4, HTC One, Lumia 920, Xperia Z și BlackBerry Z10 în oferta Vodafone

Lumia 920

Vodafone anunță că are în ofertă (în sfârșit!) Nokia Lumia 920 și Nexus 4 la prețuri începând cu 249 EUR și că în perioada următoare va aduce nou lansatele modele HTC One, Sony Xperia Z și BlackBerry Z10 la prețuri încă neanunțate.

Nokia Lumia 920 ajunge în România la mai bine de șase luni de la lansarea sa pe piață fiind modelul Windows Phone 8 cel mai bine primit de piață. Dispune de un display PureMotion HD+, de 4,5 inch, iar utilizatorii pot face fotografii de înaltă calitate, cu tehnologia PureView, obiectivul Carl Zeiss și opțiunile de stabilizare optică a imaginii incluse în acest smartphone. Prețul său pleacă de la 249 Euro, împreună cu abonamentul Mega 25 și opțiunea smartphone 1.5 GB pe 2 ani (adică mai dați încă aproximativ 25 EUR lunar).

Vodafone continuă să aducă în România aparatele din seria Nexus. Acum e rândul lui LG Nexus 4, Are un ecran de 4,7 inch, rezistent la zgârieturi, rezolutie HD 720p, o cameră foto de 8 MP destul de bun, QuadCore SnapDragon S4 la 1.5 GHz, 2GB memorie RAM. Noul terminal este disponibil de la 169 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea smartphone 1.5 GB pe 2 ani.

În perioada următoare Vodafone va mai aduce în oferta proprie și HTC One, tableta Sony Xperia Z respectiv BlackBerry Z10. Deocamdată fără niciun alt indiciu despre preț.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep