HomeEvenimenteMWCOptimus G lansat și în Europa. În România vine din martie

Optimus G lansat și în Europa. În România vine din martie

LG_Optimus_G_Europe

LG Optimus G, lansat inițial în Coreea a fost prezentat și pentru consumatorii din Europa ajungând în această lună în Suedia, urmând lansarea și pe alte piețe europene, precum Franța, Germania și Italia. În România, LG Optimus G va ajunge la sfarșitul lunii martie, fiind disponibil în rețeaua Orange.

“De la succesul înregistrat prin lansarea inițială a Optimus G, LG a continuat să aducă îmbunătățiri acestui model de smartphone pentru a oferi utilizatorilor mai multă valoare și confort în utilizare,” a afirmat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Suntem bucuroși să oferim consumatorilor din Europa noul model îmbunătățit Optimus G, cel mai puternic smartphone al nostru cu procesor Quad-Core optimizat pentru rețelele LG LTE.”

Versiunea Optimus G vine cu Android 4.1.2, excelentul display PLus IPS True HD (1280 x 768 pixeli) cu Gorilla Glass 2 și tehnologia Zerogap Touch.

Din punct de vedere software, Optimus G încorporează:

QSlide: Cu upgrade 2013, funcția Qslide permite utilizatorilor să utilizeze mai multe aplicații în același timp, ca straturi transparente pe ecran, față de ferestrele poziționate alăturat. Dimensiunea, poziționarea și transparența ecranului Qslide pot fi ajustate după preferința fiecărui utilizator. Prin adăugarea unui video player, QSlide funcționează fara probleme cu browser-ul, aplicațiile memo, calendar și calculator incorporate

Safety Care: Funcția SafetyCare oferă asisteță reală prin trimiterea informațiilor legate de localizare către persoanele special desemnate de catre utilizatori, prin trimiterea de mesaje text, în anumite situații precum apelarea serviciilor de urgență, când telefonul nu este utilizat pe o perioadă lungă de timp și când utilizatorul a incheiat o convorbire cu un anumit contact.

Privacy Keeper: Funcția Privacy Keeper permite utilizatorilor să ascundă informațiile unei persoane care le apeleaza, precum numele, numărul și fotografia. Informațiile persoanei care apelează pot fi vizualizate glisand iconita de pe ecran.

Alături de ele, componente clasice din Android – Google Now, Filmstrip View și Expandable Notification sunt și ele prezente.

Vedeți mai jos Optimus G în acțiune:

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Ati revenit fratilor? Credeam ca s-a inchis pravalia.

    Din ce citeam Optimus G pare sa fie interesant. Pretul conteaza foarte mult in cazul de fata si e arma prin care poate sa ia fata Samsung.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep