HomeFeaturedFocusPeste 130000 de aplicații în Windows Phone Store

Peste 130000 de aplicații în Windows Phone Store

image

Într-un articol publicat pe blog-ul Windows Phone developer, Todd Brix anunță câteva cifre interesante: în Windows Phone Store sunt peste 130000 de aplicații și conform unui raport ChangeWave, clienții Windows Phone sunt mai mulțumiți de alegerea făcută decât cei pe Android. Explicabil prin prisma faptului că Android-ul crește pe baza telefoanelor low end, cunoscute ca având probleme importante în a rula la maxim platforma Android.

image

În ultima perioadă se vede o creștere de 75% a numărului de download-uri, aplicațiile plătite având o creștere explozivă (91%), în condițiile în care media de download-uri per utilizator este de 55 de aplicații – mi se pare o cifră destul de mare în contextul ecosistemului de aplicații Windows Phone. Eu folosesc platforma de la început și nu știu dacă am trecut cu mult de 55 de aplicații descărcate din momentul în care am pus prima dată mâna pe un Windows Phone.

Cifrele nu sunt deloc rele pentru Microsoft. După noul val de lansări de aparate de buget de la Nokia șansele sunt mari ca datele legate de adopție și număr de aplicații să crească.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep