HomeFeaturedFocusPoliția din Noua Zeelandă este mai bună decât pompierii din Australia

Poliția din Noua Zeelandă este mai bună decât pompierii din Australia

nz-police

Cel puțin din perspectiva celor de la Apple. Pentru că, dacă ieri am văzut cum compania din Cupertino a primit plângeri din partea unui departament de pompieri din Australia în ceea ce privește exactitatea hărților din Apple’s Maps, iată că vecinii din Noua Zeelandă vin cu vești mult mai îmbucurătoare pentru Apple.

Este vorba despre un contract între cele două părți care prevede achiziționarea de către New Zealand Police a unui număr de 6000 de iPhone-uri și 3900 de iPad-uri care vor intra în dotarea polițiștilor și care vor înlocui dispozitive BlackBerry, Google sau Microsoft.

Valoarea totală a contractului este de 159 milioane de dolari, conform celor de la Cnet, lucru care mă face să cred că totalul de 9900 de device-uri sunt doar o primă livrare. Altfel, celebrele Logan-uri ale Poliției Rutiere de pe la noi, cu prețurile lor rotunjoare, devin glume inocente în comparație cu telefoanele și tabletele celor de la Apple. Sau poate așa se fac contractele cu poliția, indiferent de țara din care sunt organele de ordine și indiferent de numele furnizorului.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep