HomeFeaturedFocusSala de cinematograf din sufragerie: BenQ GP10

Sala de cinematograf din sufragerie: BenQ GP10

BenQ1

BenQ a lansat și în România noul proiector BenQ GP10, targetat ca fiind destinat utilizatorilor casnici. Și asta pentru că, folosind tehnologia de proiecţie bazată pe iluminarea LED, GP10 își face treaba chiar și de la distanţe scurte, putând fi utilizat cu succes în orice apartament. Lucru care nu-l împiedică să fie deopotrivă folosit și în scopuri business, mai ales că greutatea de numai 1.5 kilograme îl face destul de ușor de transportat. Modelul este 3D Ready, are luminozitate de 550 ANSI lumeni și oferă o rezoluţie HD 720p.

Multimedia_GP10

BenQ GP10 este prevăzut cu o serie de conectori care îl fac compatibil cu majoritatea dispozitivelor care se pot găsi în casa unui împătimit, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri, camere foto sau video şi până la console de joc. Tehnologia Wireless Display îi asigură un plus de conectivitate cu o parte din aceste dispozitive, iar App Qpresenter îi asigură o comunicare facilă cu telefoanele și tabletele iOS. De asemenea, există opţiunea proiectării conţinutului prin USB File Transfer folosindu-se de memoria internă de 2GB a proiectroului, prin intermediul SD Card readerului sau a conexiunii HDMI. Proiectorul încorporează două difuzoare care suplinesc la nevoie lipsa unui sistem audio.

„Noul proiector BenQ GP10 răspunde nevoilor de divertisment ale oricărei familii, putând fi utilizat foarte uşor de către orice membru al familiei. Fie că doriţi să urmăriţi un film, fotografiile din vacanţă pe care nu aţi apucat să le descărcaţi din cardul SD al camerei foto sau să îl folosiţi pentru un joc pe consolă, acesta poate proiecta imagini HD de mari dimensiuni în orice încăpere din casă”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Durata de viaţă estimată a proiectorului este de 30.000 de ore în modul de utilizare Eco, iar garanţia, de tip Pick-up&Return, este de 36 de luni, inclusiv pentru lampă. Deocamdată este disponibil în exclusivitate la eMAG.ro la un preţ de raft recomandat de 2.799 lei, dar se preconizează că va fidisponibil la toţi partenerii BenQ România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep