HomeFeaturedFocusVideo: cum merge recunoașterea scrisului pe Surface Pro

Video: cum merge recunoașterea scrisului pe Surface Pro

image

De pe vremea Windows CE și a PDA-urilor Microsoft are tehnologia de recunoaștere a scrisului în oferta către utilizator. Nu e ceva nou și cine a apucat să lucreze cu ele știe că de îndată ce reușeai să te obișnuiești cu stylus-ului puteai să ai rezultate destul de bune în utilizarea opțiunii de recunoaștere a scrisului.

Acum, odată cu lansare Windows 8 și RT pe produsele proprii Surface, ideea de folosire a recunoașterii scrisului revine în actualitate. Cei ce au cumpărar și nu pen alături de de Surface Pro pot să încerce să exerseze scrisul pe tabletă. Și pe iPad sau tabletele Android există așa ceva, diferența între ceea ce oferă Microsoft în momentul de față și restul este că recunoașterea scrisului pe Windows merge implicit în sistemul de operare și nu e nevoie de software terț.

Ca să vă dați seama care este nivelul de acuratețe al recunoașterii scrisului pe Windows, urmăriți clipul de mai jos. E adevărat, e pentru vorbitorii de limbă engleză – în Windows combinația de recunoaștere a scrisului și dicționar sunt importante în stabilirea acurateții. Asta nu înseamnă că nu poate fi folosit și pentru limba română.

via pocketnow

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Haotik da…dar merge execrabil comparativ cu surface…dintr-un simplu…motiv: nu-i de la microsoft…asa ca nici macar nu merita pomenit…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep