HomeFeaturedFocusWatch Dogs se lansează pe PC

Watch Dogs se lansează pe PC

watch-dogs-lg

Sper că stați jos și nu beți nimic în acest timp, fiindcă ceea ce urmează să vă spun vă va uimi, ului, șoca și minuna. Ca un curcubeu lunar, ca o raritate prețioasă ce nu trebuie irosită. Ubisoft, compania a cărei reputații în ceea ce privește PC-ul nu este tocmai perfectă, face un anunț neașteptat. Watch Dogs va avea PC-ul drept platformă principală de producție.

Nu, nu ați citit greșit, nu era nici un S, X, B, O, W, I și nici o cifră pe acolo. Yves Guillemot, director general al Ubisoft, a declarat că PC-ul este platforma principală deoarece asta va face portarea sa către PlayStation 4 o treabă mult mai ușoară și mult mai ieftină decât metoda folosită până acum, cea de a face mai întâi versiunea de Xbox 360 și apoi să o porteze pe PlayStation 3.

Suntem pe cale să pășim într-o viziune optimistă a viitorului, una în care versiunile de PC nu mai sunt marginalizate, nu mai vin după luni de zile, fără optimizare pentru control, performanță, GFWL și ocazionalul obicei de a fi groaznice. Asta până când anunță Microsoft că Xbox 720 este bazat pe arhitectura unui flamingo pestriț, și luăm totul de la capăt. Până atunci, stață cu ochii pe Watch Dogs!

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep