HomeFeaturedFocusBattlefield 4 anunțat oficial

Battlefield 4 anunțat oficial

battlefield4

Electronic Arts și DICE au anunțat în mod oficial Battlefield 4, cel mai nou joc din lunga serie de FPS-uri militare, de la care se așteaptă să spele păcatele lui Medal of Honor, și poate hai și Syndicate dacă tot vorbim de același gen de dezastre. Cu puterea motorului Frostbite 3 în spate, jocul promite să ofere un detaliu vizual mai bun, mai multă distrugere, hărți mai întinse și numeroase efecte de iluminare scoase din Mass Effect sau un film de JJ Abrams.

De data aceasta, DICE va încerca să facă o campanie de singleplayer mai în ton cu modul de multiplayer. Aceasta va fi plasată în China, și va include vehicule cu un grad mai mare de utilizare, hărți ce chiar vor permite luarea de decizii și alegerea propriului mod prin care să fie abordate luptele individuale. Povestea va pune un accent mai mare pe definirea personajelor, din moment ce nu i-a păsat nimănui de cele din Battlefield 3.

Jocul va mai reprezenta intrarea în scenă a bătăliilor navale, cu o varietate de mașinării de luptă acvatice și amfibii. Un beta test pentru modul de multiplayer este plănuit, pentru cei care vor face precomandă versiuni Deluxe a jocului de pe Origin, proprietarilor unui cont Battlefield 3 Premium sau celor câțiva ghinioniști care dețin o variantă Limited Edition sau Deluxe, înregistrată a lui Medal of Honor Warfighter.

Battlefield 4 va fi lansat în această toamnă pe PC, PS3 și Xbox 360. Anunțul a fost însoțit de o porțiune măricică de gameplay care poate fi vizionată mai jos.

 

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep