HomeFeaturedFocusCe înseamnă un minut pe internet

Ce înseamnă un minut pe internet

internetminute

Uneori un minut înseamnă o eternitate. Multe lucruri ni se întâmplă nouă într-o fracțiune de timp măsurată în cele 60 de secunde ale unui minut. V-ați pus vreodată întrebarea ce se întâmplă la scară mai mare într-un minut? De exemplu pe internet?

Intel a făcut un studiu interesant în urma căruia a publicat graficul de mai sus cu o grămadă de date statistice legate de vânzoleala de pe internet. Măriți imaginea și parurgeți-o în voie.

Câteva sugestii: 639,800 GB de date sunt transferați pe internet în fiecare minut. Undeva în jurul a 204 milioane email-uri ajung la destinatari. 100000 de twitt-uri pleacă pe net și 320 de conturi noi sunt create.

La fiecare minut sunt încărcate pe YouTube 30 de ore de conținut video și sunt primite 1,3 milioane de cereri de download video. 277 000 de oameni se conectează la Facebook, șase articole noi ajung pe Wikipedia. Peste 100 de conturi LinkedIn sunt create.

Toate astea denotă complexitatea generată de internet și serviciile ce s-au dezvoltat peste el și fără de care nu prea ne-am mai putea imagina viața.

După ce privești cu atenție graficul Intel parcă se schimbă puțin optica legată de internet, nu?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep