HomeFeaturedFocusDetalii oficiale despre Assassin’s Creed 4: Black Flag

Detalii oficiale despre Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassins-Creed-4-black-flag

Ubisoft a dezvăluit în mod oficial Assassin’s Creed 4: Black Flag. Jocul îl va avea în rolul principal pe Căpitanul Edward Kenway, bunicul protagonistului din Assassin’s Creed 3, ce se întâmplă să fie un pirat antrenat de asasini. De ce a fost antrenat de asasini, care este misiunea lui, de ce îi e frică de el și lui Barbă Neagră? Veți afla toate astea în joc, fiind puține detalii despre poveste. Se știe totuși că Desmond nu mai face parte din ecuație, AC3 fiind ultima sa apariție.

Jocul se va întinde pe o zonă masivă, cu 50 de locații precum porturile din Caraibe și o suită de insule explorabile, complete cu sătucuri, golfuri ascunse și diverse alte atracții. Tranziția dintre locații va fi aproape de neobservat, încercându-se implementarea unui mod prin care vei putea călători de colo colo fără să apară nici un timp de încărcare evident.

Drept transport vei folosi o navă numită The Jackdaw, care va putea fi îmbunătățită cu timpul, permițând accesul la zone noi de pe hartă, aceasta fiind singura limitare asupra călătoriei. Nava în sine este controlabilă, existând posibilitatea de a o parca manual în fiecare port, și de a o pilota în timpul luptelor navale care includ o componentă de abordaj. Iar în timpul liber, poți pleca cu nava la vânat de balene sau la căutat comori pe fundul mării.

Partea de multiplayer va primi câteva moduri în plus, iar jocul va vedea lumina zilei pe 31 octombrie, pentru Xbox 360, PS3, Wii U, plus PC și consolele din generația următoare.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep