HomeFeaturedFocusFacebook cumpără de la Microsoft

Facebook cumpără de la Microsoft

mark-zuckerberg

Bill Gates şi Mark Zuckerberg arată că se înţeleg bine şi când vine vorba de încheiat afaceri, la fel ca şi atunci când promovează IT-ul în rândurile tinerilor împreună. Acum două zile Facebook a anunţat că a achiziţionat de la Microsoft platforma de publicitate online Atlas.

Tranzacţia vine să confirme interesul sporit pe care Facebook îl acordă advertiserilor care folosesc diversele forme de promovare din interiorul celei mai populare platforme de socializare, fiind bine cunoscut faptul că cea mai importantă parte a veniturilor Facebook provine din publicitate. Având în vedere intenţia declarată a celor de la Facebook de a începe dezvoltarea atât a instrumentelor de facilitare a accesului utilizatorilor la noul serviciu de publicitate, cât şi la cele care să permită cifre detaliate de audienţă pe fiecare campanie publicitară, se prefigurează un potenţial concurent pentru Google şi al său AdSense.

Nu a fost făcută publică nici o valoare a tranzacţiei, dar cei de la AdAge au vehiculat suma, deloc de neglijat, de 100 de milioane de dolari. Ţinând cont de faptul că au existat destule plângeri din partea utilizatorilor acestei platforme de online advertising, probabil ca Facebook o sa mai investească serios pentru a face un instrument cu adevărat performant.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep