HomeFeaturedFocusGoogle Nexus 7 se îmbogățește cu un dock

Google Nexus 7 se îmbogățește cu un dock

nexus-7-dock

Pentru posesorii de Nexus 7 așteptarea unui suport cu funcție de dock pentru tableta lor a luat sfârșit. Sau mă rog, aproape a luat sfârșit, pentru că deși produsul este disponibil în Google Play, termenul de livrare este de aproximativ două săptămâni. În plus, deocamdată este disponibil doar în Australia, Canada, Germania, Japoni și bineînțeles în Statele Unite și Marea Britanie.

Există și o regulă cam bizară, numărul de bucăți care se poate comanda este de maxim două. Probabil că cei de la Google au văzut știrile cu biletele de la meciul Stelei cu Chelsea, că altfel nu prea înțeleg. Prețul este unul decent, 30 de dolari în Statele Unite.

Nici prea decent, pentru că suportul, cu un design realizat de Asus, oferă conector micro USB și ieșire audio, acestea fiind cam singurele detalii tehnice etalate. Cred că i-ar fi stat mai bine un un HDMI, dar este socoteala altora, nu a mea. Conform celor de la Engadget, știrea este cât de oficială se poate, iar prezența în Google Play este certificarea acestui lucru. Spun asta pentru că au existat și fake-uri produse de anonimi, care exploatează întârzierea celebră deja cu care produsele Nexus se confruntă la livrare sau primesc accesorii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep